Ce probleme de sănătate are Andreea Antonescu. Vedeta ar fi traumatizată de boală

de: Bișinicu Andreea
12 03. 2021

Andreea Antonescu trece prin clipe dificile la Survivor România. Frumoasa artistă are probleme de sănătate, dar tot nu renunță la competiție. Ce a declarat mama cântăreței din trupa Andre despre condiția fiicei sale.

Ce probleme de sănătate are Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a intrat în competiția Survivor România în echipa Faimoșilor pentru a demonstra că este o luptătoare, capabilă să se adapteze oricărui mediu. Fire războinică și neînfricată, jumătatea roșcată a trupei Andrei a acceptat, pe loc, provocarea din jungla dominicană și luptă din greu pentru a le demonstra colegilor săi din concurs că poate face față traseelor solicitante și probelor dificile. Invitată în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D, mama Andreei Antonescu a vorbit despre performanța fiicei sale la Survivor România:

„Fiica mea nu a făcut sport niciodată pentru că nu a avut voie. Am avut foarte mare grijă de ea, am stat internată cu ea în spital. De la vârsta de 3 ani analizele au început să îi iasă bune, dar nu a putut să aibă o viaţă normală. A avut un regim alimentar special. Am trecut peste tot, acum e sănătoasă, e o luptătoare. Din punctul meu de vedere, Andreea se descurcă excelent în concurs. Nu este pregătită să părăsească emisiunea.

Sunt mândră de ea! Nu cred că va apela la tot felul de alianţe pentru a rămâne în competiţie, este un om integru. Analizează totul în detaliu. La penultima emisiune mi s-a părut că e cam umflată la faţă şi încercănată. Am văzut că este mereu cu sticlă de apă la îndemână, are nevoie de multe lichide. Sper să nu se întâmple nimic rău cu ea”, a spus mama Andreei Antonescu, la Teo Show.

Ce sfat îi dă mama Andreei Antonescu artistei de la Survivor România

Mama Andreei Antonescu este foarte mulțumită de parcursul fiicei sale în competiția din Republica Dominicană. Deși artista a observat că există multe tensiuni în interiorul echipei sale, în special scandalul dintre Zanni și prietena ei Elena Marin de la Faimoși, roșcata face tot posibilul de a lupta pentru binele echipei.

„Poate o privesc cu ochii de mamă grijulie, că mereu am fost așa când a fost vorba de sănătatea ei, dar mi s-a părut în ultimele emisiuni că e puțin umflată la față și puțin încercănată. Am văzut că este mereu cu sticla de apă în mână, asta e bine pentru că ea trebuie să consume multe lichide și sper ca Dumnezeu să o ajute și să nu se întâmple ceva”, a mai spus mama Andreei Antonescu.