Ce probleme are Marius Elisei după despărțirea de Oana Roman. Abia acum a avut curaj să vorbească

Ce probleme are Marius Elisei după despărțirea de Oana Roman. Abia acum a avut curaj să vorbească
Marius Elisei se confruntă cu probleme după divorțul de Oana Roman. Ce le-a dezvăluit fanilor

Marius Elisei și Oana Roman au decis să își spună adio după o căsnicie plină de momente frumoase, dar și momente grele. Cei doi s-au despărțit și au mers pe drumuri separate, dar se pare că nu totul merge ca pe roate pentru fostul soț al vedetei. Acesta s-a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre provocările pe care le întâmpină în ultima vreme după despărțirea de parteneră.

Ce probleme are Marius Elisei. Și-a speriat urmăritorii

Chiar dacă toată lumea credea că Marius Elisei o duce foarte bine, se pare că se întâmplă exact opusul! Acesta a surprins pe toată lumea după ce a publicat un mesaj în care le-ar fi dat tuturor de înțeles că nu traversează o perioadă extrem de bună din viața sa. Ba chiar, fostul partener al Oanei Roman s-ar confrunta cu tristețe și stări depresive, dar speră că va reuși să meargă înainte și să se descurce cu tot ce îi oferă viața.

”Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va strălucii dimineaț, iar pe timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde 1 an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca, am făcut câteva greșeli, viața merge înainte.”, a spus Marius Elisei pe Instagram.

Oana Roman, mesaj tranșant la adresa fostului soț: „Pot eu să-i impun lui chestii?’

La finalul lunii decembrie, Oana Roman și Marius Elisei anunțau că vor divorța. Deși toată lumea spera la o împăcare, între cei doi nu a fost cazul de așa ceva. După o relație plină de certuri și împăcări, ei au luat o decizie finală și au mers împreună la notar pentru a-și spune adio în mod oficial.

Decizia nu a fost una ușoară, mai ales pentru că aceștia au împreună o fiică. Cei doi au decis să rămână în relații bune pentru ca micuța lor să nu fie afectată, dar Oana Roman dezvăluia, invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, că Isabela își mai dorește o fetiță sau o surioară. Vedeta nu mai poate să devină mămică din cauza unor probleme de sănătate, dar nu a respins ideea ca fostul soț să mai aibă un copil, mai ales că acum este un bărbat liber.

„Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că, dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună, el poate să se ducă să facă un copil. Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu se mai poate.”, povestea Oana Roman în trecut, a TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI