Ce probleme are doctorița din Brăila care mirosea a urină și avea hainele rupte. Colegiul Medicilor, decizie de ultim moment

Ce probleme are doctorița din Brăila care mirosea a urină și avea hainele rupte. Colegiul Medicilor, decizie de ultim moment
Ce probleme are doctorița groazei din Brăila? Colegiul Medicilor a luat decizia vizavi de cadrul medical care a oripilat toți pacienții

Brăila revine cu un nou caz șocant petrecut în spitalele din județ! Ce probleme are doctorița groazei care i-a oripilat pe pacienți pentru că mirosea a urină și avea hainele rupte și murdare? Colegiul Medicilor au luat hotărârea cu privire la activitatea sa în domeniu.

Ce probleme avea doctorița groazei din Brăila?

Cazul medicului de la secția Pediatrie a Spitalului de Urgențe Brăila întrece orice măsură. Omul care ar trebui să îi învețe pe cei mici că igiena este printre primele reguli care ajută la o bună funcțiune a organismului și a corpului a făcut unul din pacienți să vomite din cauza mirosului. Cazul a devenit viral după ce o femeie a povestit experiența sa, după ce cadrul medical și-a făcut apariția într-o ținută greu de imaginat. Aceasta avea dresurile rupte, papucii rupți, fusta decusută și prezenta un miros extrem de puternic de urină. Cadrul medical nu deține o locuință de câțiva ani buni, iar autoritățile care ar fi trebuit să o ajute nu au făcut nimic.

„De la intrare te ia un miros de urină, doamna doctor mirosea a urină, dresuri rupte, parcă hărtănite de câini, papucii care trebuiau să fie albi, rupţi şi au devenit culoarea urinei, iar cizmele lungi erau rupte şi jupuite, fusta descusută, iar halatul plin de mizerie, la fel ca şi papucii. Acest medic şi-a permis să pună mâna pe fiul meu, care a vomat ulterior la toaleta din spital”, a scris mama copilului, un băiat de 13 ani, pe o rețea de socializare. Conducerea Spitalului a anunțat, în cursul zilei de vineri, 13 decembrie, că s- a autosesizat în cazul medicului aferent. Aceasta ar avea probleme de comportament și de igienă.

Ce probleme are doctorița groazei din Brăila?
Ce probleme are doctorița groazei din Brăila?

Ce a decis Colegiul Medicilor?

Deși conducerea Spitalului Județean Brăila evită să ofere o concluzie răspicată, Colegiul Medicilor vine cu un răspuns tranșant în privința cazului doctoriței. Doctorul Cristina Stănescu a susținut că nu îi va mai acorda reclamatei aviz de liberă practică începând cu 1 ianuarie 2020.

„Pentru anul viitor, Colegiul Medicilor nu-i va da avizul de liberă practică fără să facem o expertiză psihiatrică şi o evaluare profesională. Dar eu sper să nu se mai ajungă acolo. Sper că cei din conducerea spitalului nu vor lăsa aşa lucrurile fără să ia măsuri. Normal, ar trebui să se blocheze la nivel de spital, să se ia măsurile care se impun, să nu ne mai ceară avizul de liberă practică”
Doctor Cristina Stănescu (Sursa: adevărul.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI