Ce preț are pasta de dinți cu bicarbonat de sodiu, pe eMag. Produsul e la mare căutare pe internet

Ce preț are pasta de dinți cu bicarbonat de sodiu, pe eMag. Produsul e la mare căutare pe internet

Pasta de dinți cu bicarbonat de sodiu este la mare căutare pe Internet, așadar pentru cei care vor să-i știe prețul, avem costul produsului.

Ce preț are pasta de dinți cu bicarbonat de sodiu, pe eMag

La eMag, prețul pastei de dinți cu bicarbonat de sodiu variază. Poți scoate din buzunar între 26 de lei lei și 60 de lei, în funcție de firma care livrează produsul. Poți găsi pastă de dinți fără fluor și fara îndulcitori, arome sau coloranți artificiali. Pastă de dinți bicarbonat de sodiu protejează împotrivă tartrului și a cariilor și te ajută să ai dinți sănătoși și o respirație proaspătă.

De ce să cumperi bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este considerat un produs-minune, indispensabil atât în bucătărie, cât și în cosmetică. Este un produs ieftin care poate să-ți înlăture mirosurile neplăcute din diverse spații, sau te poate ajuta să-ți albești dinții și chiar să trateze unele afecțiuni. Superputerile bicarbonatului de sodiu provin din PH-ul său, fiind o substanță alcalină. Atunci când este amestecat cu un acid, modifică nivelul pH-ului, fiind și motivul pentru care poate calma rapid un stomac iritat sau poate acoperi un miros urât.

Beneficiile bicarbonatului de sodiu sunt multiple. Acesta poate combate refluxul acid, datorită proprietăților alcaline. Ajută, astfel, la neutralizarea acizilor din stomac și asigură scutirea de indigestie la adulți. Experții în sănătate garantează atunci când bicarbonatul de sodiu este amestecat cu apă, astfel devine o sursă garantată de calmare a arsurilor la stomac.

Bicarbonat de sodiu pentru slăbit

Cu ajutorul bicarbonatului de sodiu se poate și slăbi. Cum? Trebuie amestecat cu un lichid, iar apoi băut, acționând asupra acidității din organism. Este știut faptul că aciditatea din organism poate duce la creșterea în greutate, mai ales atunci când consumi alimente rafinate și procesate. Pulberea albă simplă contracarează acidoza metabolică şi astfel, ridică pH-ul organismului la o stare mai alcalină. Tehnica ajută să lupți împotriva grăsimii în zonele în care se scapă greu de grăsime, inclusiv abdomenul, braţele, coapsele şi spatele.

Bicarbonat de sodiu, întrebuințări multiple

Bicarbonatul de sodiu calmează indigestia: se adaugă un sfert de linguriță la un pahar de apă, iar apoi se bea. Tot el tratează și mușcăturile și înțepăturile de insecte.

Bicarbonatul de sodiu păstrează prospețimea gurii: spălatul pe dinți cu pastă de dinți care are în componență bicarbonat de sodiu păstrează prospețimea gurii și ține cariile la distanță.

Elimină mirosuri neplăcute: se știe că cele mai multe mirosuri neplăcute provin de la acizii puternici, cum ar fi, spre exemplu, laptele acru, sau de la la baze, cum ar fi, spre exemplu, laptele stricat. Tot ce trebuie să faci este să pui un plic deschis de bicarbonat de sodiu în frigider, iar acesta va absorbi tot mirosul.

Bicarbonatul de sodiu trebuie testat pentru a vedea rezultatele personale, părerile vizavi de acest produs fiind împărțite.

Urmăriți Playtech.ro și pe