Ce planuri are Jorge pentru sărbători, înainte să plece la Survivor All Stars. Își încalcă regula de Revelion VIDEO EXCLUSIV

de: Andreea Archip
20 12. 2023

Jorge a ales să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie, mai ales că în ianuarie va decola din nou spre Republica Dominicană, fiind înrolat la Survivor All Stars, sezonul suprem. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, artistul ne-a vorbit despre planurile pe care le are legate de celebrarea sărbătorilor de iarnă. Atât de Crăciun, cât și de Revelion va avea oamenii dragi aproape.

Jorge voia din primăvară la Survivor

În 2024 Jorge își îndeplinește visul de a se întoarce în competiția Survivor. În sezonul anterior, Faimosul nu a apucat să își testeze până la capăt limitele, fiind eliminat din competiție din cauza accidentării la genunchi. A revenit în țară, s-a operat, a mers în două cârje, apoi doar într-una până când s-a recuperat complet.

“Dacă s-ar inventa regula că dacă te-ai accidentat și poți să te întorci la Survivor sezonul următor, m-aș duce sută la sută. Adică este o experiență pe care mi-ar plăcea să o retrăiesc. Chiar și acasă fac niște exerciții ca să retrăiesc momentele alea de foame, acel vulcan din interior care îți dădea energie, deși nu mâncai nimic. Aveam o pasiune din asta nebună de a supraviețui și mai fac chestia asta acasă, mă țin un pic înfometat în timpul zilei ca să simt așa foamea aceea. Survivor e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit”, ne mărturisea Jorge în primăvară. Iată că dorința lui se îndeplinește, el numărându-se printre concurenții de la Survivor All Stars.

Citește și: Cum au ajuns Jorge și Ramona în Amsterdam: „Aceea a fost cea mai tare experiență de 1 Mai pe care am avut-o vreodată” EXCLUSIV VIDEO

Este bucuros pentru realizările din acest an, podcastul lui merge bine, a avut concerte, a jucat în filmul Retreat Vama Veche, iar pe final de an a bătut palma cu Pro TV pentru noul sezon Survivor.

“Am început să nu-mi mai doresc. Când vezi că îți dă Dumnezeu, parcă ți-e și rușine să mai ceri. Vreau doar să fiu sănătos, asta e tot ce îmi doresc, perfect sănătos, trup și suflet și mental, copii să fie sănătoși, o relație sănătoasă am, e foarte bine. Acum putere de muncă și să facem să îi ajutăm și pe alții, asta contează mult”, ne-a spus el.

Ce planuri are Jorge pentru sărbători, înainte să plece la Survivor All Stars

Conștient că va lipsi o bună perioadă de acasă, Jorge petrece sărbătorile în familie.

“Acasă. Nu vreau să plec nicăieri, vreau să mă bucur de spiritul familiei, vreau să stau cu soția și cu copiii, eventual poate vine și mama pe la noi, dar aș vrea să stau acasă, să stau liniștit, pentru că am alergat tot anul și vreau să mă așez un pic că nu mai pot”, a precizat, pentru Playtech Știri, Jorge.

În noaptea dintre ani, artistul nu și-a luat concerte, dar va face bani în calitate de prezentator la o petrecere.

“Prezint de Revelion anul acesta undeva în Hațeg, dar da, regula mea este să nu lucrez de Revelion”, a spus, pentru Playtech Știri, Jorge.

Citește și: Ce se întâmplă cu Jorge la 3 luni după operația la genunchi. Anunțul făcut de vedetă chiar acum (exclusiv)

Prin urmare, artistul a organizat o vacanță alături de familie, cu care va pleca spre Hațeg, după Crăciun.

“Facem un tur de țară până ajungem în Hațeg, pentru că plec cu soția și cu David și cred că o să vină și mama mea. O să mergem toți 4 și o luăm așa un pic prin țară câteva zile până când o să ajungem de Revelion în Hațeg. După ce terminăm, pe 1 ianuarie înapoi  în București”, ne-a mărturisit el.

Graba de a reveni acasă după Revelion este legată de plecarea în Republica Domincană. Show-ul Survivor All Stars va începe pe Pro TV și pe Voyo din 16 ianuarie.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu