25 sept. 2021 | 17:21

Ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf după divorțul de Anamaria Prodan. Cifrele sunt astronomice

Monden
Ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf după divorțul de Anamaria Prodan. Cifrele sunt astronomice
Ce pensie alimentara va plati Laurentiu Reghecampf dupa divortul de Anamaria Prodan. Cifrele sunt astronomice

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România sunt pe calea divorțului. Astfel, în urma separării celor doi, Laurențiu Reghecampf urmează să îi plătească Anamariei Prodan o pensie alimentară deloc de neglijat.

Suma pe care Laurențiu Reghecampf o va plăti ca pensie alimentară

E doar o chestiune de timp ceea ce privește separarea Anamariei Prodan de Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă i-a dat un termen soției sale de a apela la divorțul printr-un notar public, iar dacă impresara nu va face nimic în acest sens, atunci el va fi cel care va intenta proces de desfacere a căsătoriei cu ajutorul magistraților.

Cei doi nu mai sunt împreună de peste șase luni, timp în care, impresara a făcut orice ca sa îl poată convinge pe Laurențiu să nu recurgă la acest pas. Hotărât, Reghecampf își duce la bun-sfârșit planul de a se separa de Anamaria Prodan, încercând să facă acest lucru fără scandal și fără a ieși cu declarații la adresa soției sale.

”Laurențiu nu își dorește scandal și nu va ieși niciodată cu declarații care să afecteze pe Ana. El ține la ea și o respectă ca pe mama copiilor săi. Nu divorțează pentru nicio femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai are sentimente pentru soția lui. Ana se opune vehement și este destul de tulburată, nu se aștepta la asta. Laurențiu este dispus să accepte orice propunere a Anei, pentru ca divorțul să se producă în liniște, fără scandal. El își dorește un divorț la notar, însă dacă acest lucru nu este posibil, vor merge la tribunal. Procesul, însă, va fi unul secret”, au declarat apropiați ai familiei pentru Playsport.

Averea pe care cei doi au reușit să o agonisească în cei 16 ani de relație nu este deloc mică, având în vedere că se ridică la ordinul milioanelor de euro. Potrivit apropiaților acestora, cei doi nu vor face un partaj, continuând ca împreună să dețină mai multe proprietăți dar și conturi comune.

Condiția stabilită între cei doi

În ceea ce privește banii, cei doi au hotărât ca la mijloc să fie o condiție, și anume să nu poată scoată sume mai mari de 10.000 de euro fără acordul celuilalt.

”Laur nu vrea partaj, nu vrea nimic. Vrea ca totul să rămână exact așa cum e și i-a spus Anei acest lucru. Nici unul nu va putea vinde fără acordul celuilalt. Toată averea este pentru copii. El i-a propus Anei inclusiv să treacă bunurile pe numele acestora”, au mai declarat aceleași persoane pentru sursa citată.

În ceea ce îl privește pe juniorul familiei, acesta nu va primi o sumă fixă din partea antrenorului Craiovei, însă Reghe va suporta toate cheltuielile acestuia, dar și pe cele ale întregii familii.

”Bebeto a fost înscris la o școală particulară de top din București. Taxa școlară este de 19.000 euro pe an. Banii sunt suportați toți de Laurențiu. Tot el este cel care plătește toate facturile casei și tot ceea ce ține de familie. Vorbim de sume între 5000 și 8000 de euro pe lună. El și-a luat angajamentul că va suporta în continuare aceste cheltuieli”, mai menționează apropiații acestora.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro