27 iun. 2022 | 11:07

Ce pățesc românii care tranzitează Bulgaria spre Grecia. Polițiștii îi pândesc și apoi aplică această metodă

News
Ce pățesc românii care tranzitează Bulgaria spre Grecia. Polițiștii îi pândesc și apoi aplică această metodă
Polițiștii îi ,vânează' pe turiștii români în drum spre Grecia.

Turiștii români sunt ,vânați’ și amendați în drum spre Grecia. Din ce în ce mai mulți cetățeni de la noi care merg în Grecia se plâng de atitudinea oamenilor legii. Aceștia susțin că întâmpină multe probleme în drum spre locația unde își vor petrece concediul de vară. ,,Poliţie pe centura Sofiei – ne-a oprit un echipaj de poliţie imediat cum soţul semnalizase că vrea să oprească pe dreapta”, a susținut o femeie.

Turiștii români sunt ,vânați’ de polițiști în drum spre Grecia: ce le fac oamenii legii?

Din ce în ce mai mulți turiști români care merg în stațiunile din Grecia se plâng de problemele pe care le întâmpină în drumul spre destinația în care își vor petrece concediul.

Majoritatea au susținut că drumul a ajuns să îi coste sute de euro bune, timp în care dau și de agenți de Poliție care îi pândesc. Numeroși cetățeni de la noi mărturisesc faptul că oamenii legii îi așteaptă să primească bani pentru a nu-i amenda.

O femeie a postat un mesaj pe rețelele de socializare unde relata o astfel de pățanie. Mașina în care se află alături de soțul său a fost oprită lângă Sofia, iar polițiștii bulgari au încercat să îi facă să le dea șpagă ca să scape de amendă.

,,Ne-a oprit un echipaj imediat”

„Poliţie pe centura Sofiei – ne-a oprit un echipaj de poliţie imediat cum soţul semnalizase că vrea să oprească pe dreapta, într-o parcare a unui McDonald’s – Jumbo (dorea să se odihnească).

Au cerut documentele, apoi l-au chemat pe soţ să vorbească. I-au spus că acolo pe centură, chiar dacă sunt două benzi pe sens, e o zonă de 60km/h ca limita de viteză şi că el ar fi avut 87km/h (soţul nu a văzut indicatorul de 60km/h , voi aveţi idee de acea zona?

EDIT: am aflat acum de la voi că există acea limitare de viteză exact în acea zona Jumbo – McDonald’s )”, a scris femeia pe grupul de Facebook Forum Grecia.

,,Când au văzut că soţul nu se împotriveşte au zis…”

Bulgarii au încercat să dea de înțeles că o să treacă rapid cu vederea ce s-a întâmplat dacă soții le dau bani. Bărbatul nu s-a dat înapoi să plătească amenda, iar oamenii legii au schimbat strategia după ce au văzut asta.

,,Apoi, când au văzut că soţul nu se împotriveşte au zis că trebuie să meargă la secţia de poliţie şi să caute imaginile şi să facă procesul şi că cel puţin 1-2h nu avem voie să ne mişcăm de pe loc… şi tot trăgeau de timp”, a mai scris aceasta.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro