Ce pățesc românii care tranzitează Bulgaria spre Grecia. Polițiștii îi pândesc și apoi aplică această metodă

Ce pățesc românii care tranzitează Bulgaria spre Grecia. Polițiștii îi pândesc și apoi aplică această metodă
Polițiștii îi ,vânează' pe turiștii români în drum spre Grecia.

Turiștii români sunt ,vânați’ și amendați în drum spre Grecia. Din ce în ce mai mulți cetățeni de la noi care merg în Grecia se plâng de atitudinea oamenilor legii. Aceștia susțin că întâmpină multe probleme în drum spre locația unde își vor petrece concediul de vară. ,,Poliţie pe centura Sofiei – ne-a oprit un echipaj de poliţie imediat cum soţul semnalizase că vrea să oprească pe dreapta”, a susținut o femeie.

Turiștii români sunt ,vânați’ de polițiști în drum spre Grecia: ce le fac oamenii legii?

Din ce în ce mai mulți turiști români care merg în stațiunile din Grecia se plâng de problemele pe care le întâmpină în drumul spre destinația în care își vor petrece concediul.

Majoritatea au susținut că drumul a ajuns să îi coste sute de euro bune, timp în care dau și de agenți de Poliție care îi pândesc. Numeroși cetățeni de la noi mărturisesc faptul că oamenii legii îi așteaptă să primească bani pentru a nu-i amenda.

O femeie a postat un mesaj pe rețelele de socializare unde relata o astfel de pățanie. Mașina în care se află alături de soțul său a fost oprită lângă Sofia, iar polițiștii bulgari au încercat să îi facă să le dea șpagă ca să scape de amendă.

,,Ne-a oprit un echipaj imediat”

„Poliţie pe centura Sofiei – ne-a oprit un echipaj de poliţie imediat cum soţul semnalizase că vrea să oprească pe dreapta, într-o parcare a unui McDonald’s – Jumbo (dorea să se odihnească).

Au cerut documentele, apoi l-au chemat pe soţ să vorbească. I-au spus că acolo pe centură, chiar dacă sunt două benzi pe sens, e o zonă de 60km/h ca limita de viteză şi că el ar fi avut 87km/h (soţul nu a văzut indicatorul de 60km/h , voi aveţi idee de acea zona?

EDIT: am aflat acum de la voi că există acea limitare de viteză exact în acea zona Jumbo – McDonald’s )”, a scris femeia pe grupul de Facebook Forum Grecia.

,,Când au văzut că soţul nu se împotriveşte au zis…”

Bulgarii au încercat să dea de înțeles că o să treacă rapid cu vederea ce s-a întâmplat dacă soții le dau bani. Bărbatul nu s-a dat înapoi să plătească amenda, iar oamenii legii au schimbat strategia după ce au văzut asta.

,,Apoi, când au văzut că soţul nu se împotriveşte au zis că trebuie să meargă la secţia de poliţie şi să caute imaginile şi să facă procesul şi că cel puţin 1-2h nu avem voie să ne mişcăm de pe loc… şi tot trăgeau de timp”, a mai scris aceasta.