Ce ouă pot fi congelate, de fapt. Puțini români știu acest detaliu

Ce ouă pot fi congelate, de fapt. Puțini români știu acest detaliu
Cum trebuie să fie ținute ouăle la congelator

O mulțime de alimente se pot congela în momentul în care românii își dau seama că au prea multă mâncare în frigider. În cazul în care îți dorești să lași mai multe ouă în congelator, află că există mai numeroase trucuri pentru a te asigura că acestea nu se strică și nu îți aduc probleme.

Cum se congelează ouăle într-un mod corect

Multe gospodine merg la cumpărături pentru a cumpăra tot ce este necesar pentru familie, însă își dau seama că se bucură de mult prea multe alimente. Astfel, congelatorul este extrem de util pentru a nu face risipă. Totuși, nu toată lumea știe că până și ouăle pot să reziste mai mult timp dacă sunt lăsate la rece.

Este extrem de simplu să pui ouă la congelator! În acest fel o să te asiguri că o să te bucuri de orice fel de aliment pe tot parcursul anului. Totuși, trebuie neapărat să recurgi la anumite trucuri pentru a nu avea parte de probleme. O să te bucuri enorm de tot ce s-a aflat!

Ce trebuie să știi. Toate gospodinele o să folosească aceste trucuri

Ține minte că doar gălbenușurile fierte și tari pot să fie congelate într-o pungă în cazul în care ai gătit ouăle. Acestea pot să reziste până la două luni dacă sunt lăsate la rece. Ele trebuie să fie folosite după ce au fost decongelate. Nu încerca să le mai lași la congelator, potrivit Doctori online.

În cazul în care sunt crude, ele trebuie să fie proaspete și să aibă o coajă intactă dacă sunt puse la rece. Ouăle crude și întregi în coajă își pot mări volumul și pot să spargă coaja. Albușurile se păstrează bine, însă gălbenușurile formează un gel, devenind lipicioase, dacă nu se adaugă zahăr sau sare.

Cum trebuie să fie congelate gălbenușurile, de fapt

Poți să spargi ouăle crude într-un recipient, apoi să le amesteci cu grijă pentru a nu sparge gălbenușurile. Adaugă un sfert de linguriță de sare sau două lingurițe de zahăr la fiecare patru ouă. Poți să folosești și sirop de porumb pentru acest pas. Alimentele tale o să reziste până la maximum șase luni

Între timp, dacă îți dorești să congelezi albușuri, află că acestea pot să fie lăsate la rece fără a adăuga vreun ingredient secret, ținând cont că se păstrează extrem de bine. Este nevoie doar să le lași într-un recipient rezistent de la congelator pentru a te bucura de ele mai mult timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI