26 apr. 2021 | 12:34

Ce operație estetică și-a făcut Cătălin Botezatu. Nimeni nu a știut până acum

Monden
Ce operație estetică și-a făcut Cătălin Botezatu. Nimeni nu a știut până acum
Operația estetică pe care și-a făcut-o Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu are mare grijă de înfățișarea sa. Pe lângă diferitele tratamente de îngrijire pe care și le face constant, creatorul de modă a apelat și la ajutorul unui medic. Vedeta a recunoscut într-un podcast ce operație estetică are. Cu această ocazie, a oferit și mai multe detalii despre fanilor.

Cătălin Botezatu a devoalat ce operație estetică și-a făcut

Implantul de păr a fost parcă dintotdeauna un trend printre vedete, chiar și printre cele din România. Nu foarte dureroasă și deloc costisitoare pentru buzunarele celebrilor noștri, intervenția pare o necesitate pentru mulți. Câteva dintre cauze ar fi stresul, alimentația dezorganizată și lipsa de mișcare.

În cazul bărbaților, în schimb, apolecia este des întâlnită. Astfel, înainte ca Dinu Maxer, Cătălin Măruță sau Florin Pastramă să își pună implant, a fost Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a mărturisit că nici aceasta nu este făcută în totalitate fiindcă îi este teamă de felul în care va arăta după ce va fi tuns zero, un pas care se bifează înaintea intervenției.

„Am făcut o porțiune foarte, foarte mică de păr, acum vreau să-mi fac mai puternic, dar nu vreau să mă rad în cap, nu știu cum îmi stă”, a povestit Cătălin Botezatu într-un podcast.

Trecând la nivelul feței, surprinzător pentru mulți dintre noi este că vedeta nu și-a făcut nicio îmbunătățire, cel puțin asta susține. Designerul a argumentat că ridurile de expresie și părul cărunt la un bărbat sunt puncte forte, prin urmare nu merită intervenit.

„La un bărbat ridurile de expresie sunt sexy, sunt cărunt, am riduri de expresie”, a continuat Botezatu.

Ascensiunea creatorului de modă 

Cătălin Botezatu și-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de modă Venus, condusă de regretata Zina Dumitrescu. Un an mai târziu, a primit la Frankfurt titlul de ”Cel mai bun manechin al anului în Europa”. A urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano, unde l-a avut ca mentor pe Gianni Versace, care și-a și lăsat amprenta asupra viitoarelor sale creații vestimentare. La puțin timp după întoarcerea în România, Botezatu a devenit director de stil al casei de modă Europa din Capitală, apoi și-a înființat propria casă de modă, numită Delphi.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro