Ce obicei bizar are Olivia Steer. Așa crede că nu va îmbătrâni

Ce obicei bizar are Olivia Steer. Așa crede că nu va îmbătrâni
Olivia Steer face asta ca să nu îmbătrânească

Olivia Steer este des întrebată de doamne și domnișoare ce obiceiuri are pentru tenul impecabil și pentru felul în care se simte. Soția lui Andi Moisescu susține că în felul acesta cel puțin o să încetinească procesul de îmbătrânire.

Ce face Olivia Steer ca să nu îmbătrânească?

Olivia Steer este fostă jurnalistă, dar acum toată lumea o cunoaște pentru afirmațiile extrem de controversate pe care le face în special în mediul online. Aceasta are un stil aparte al alimentației și niciodată nu se dă înapoi de la sport.

Bruneta este una din cele mai frumoase femei din România, iar în special doamnele și domnișoarele o întreabă deseori care sunt obiceiurile sale pentru felul extraordinar în care se menține. Fosta prezentatoare de televiziune este căsătorită cu Andi Moisescu și are alături de el doi copii, David și Luca, în vârstă de 15 și respectiv 13 ani.

Vedeta este adepta rugăciunii, meditației și stilului de viață sănătos, iar deseori apelează la terapia numită „camera întunecată” ce previne îmbătrânirea. Mai exact, femeia stă pe întuneric pentru a întineri, arată wowbiz.ro.

Cum a devenit vegană?

Vedeta este adepta unei alimentații raw-vegane, fiind și autoarea unor cărți despre acest regim. Ea a explicat în cadrul unui interviu motivul pentru care s-a hotărât să treacă de la alimentația obișnuită la cea vegană, după ce tatăl și sora ei au murit de cancer.

„Am avut două cazuri de cancer în familie. Când s-a îmbolnăvit Lavinia, am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc.

Eram însărcinată cu Luca în a cincea luna, atunci când am citit prima oară Studiul China şi am înţeles ce e cazeina, proteina din lapte, şi impactul ei negativ asupra sănătăţii. Şocul lecturii a fost atât de puternic, încât de a doua zi n-am mai putut să beau iaurt, deşi până atunci fusese aliment de bază”, a detaliat bruneta.

Soția lui Andi Moisescu a mai susținut că la scurt timp după ce s-a documentat a renunțat la orice produs lactat, iar tenul ei a devenit incredibil de luminos, ulterior dispărând toate problemele sale cutanate.

„La nici două săptămâni după ce am renunţat cu desăvârşire la orice produse lactate, tenul meu a devenit incredibil de luminos şi au dispărut toate problemele mele cutanate”, a mai declarat Olivia, pentru Tango.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI