Ce numere ies rar la Loto. Cifrele care se extrag în schimb foarte des

de: Ionuț Vieru
10 01. 2023

Banii nu aduc fericirea, însă cu siguranță ne fac viața mai ușoară. Multă lume caută un mod rapid de a se îmbogăți, iar una dintre variante este Loto. Desigur, este vorba doar despre noroc, iar șansele de a câștiga milioane de euro sunt mici, însă nu zero. De-a lungul timpului, oamenii și-au dat seama, într-o oarecare măsură, ce numere ies rar la Loto și ce numere ies mai des.

Loto 6/49. Ce numere ies rar la Loto

Potrivit statisticilor, în jur de 20% din români joacă la Loto, iar circa 5% dintre aceștia o fac săptămânal. Șansele de a câștiga la Loto se măresc dacă joci mai des, mai ales dacă știi pe ce numere să pariezi. Unii aleg numerele în funcție de data de naștere a copilului, a soției sau alte numere norocoase pentru ei, iar alții bifează la întâmplare.

Un lucru este clar, unii oameni sunt mai norocoși decât alții. Având în vedere acest lucru, Loteria Română a dezvăluit care sunt numerele rare care se extrag la Loto. Anual, mii de români cumpără cel puțin o dată bilet la loto.

De asemenea, unii matematicieni sunt de părere că există o anumita formulă care ne ajută să știm exact ce șanse avem de a nimeni combinația corecta de numere. La loterie, fiecare bilă are aceeași probabilitate de a fi extrasă, iar acest lucru facilitează calcularea șanselor de a câștiga.

Potrivit Loteriei Române, cel mai rar număr extras la Loto 6/49 este 42, iar cel mai des extras număr este 36. În afară de 42, alte numere rar extrase sunt: 10, 14, 19, 21, 31, 35, 40 şi 49. La polul opus, cele mai des numere extrase sunt: 13, 33 și 36.

Citește și: Rezultate loto duminică 8 ianuarie 2023. Numerele extrase pentru Joker și Noroc – Update

Topul celor mai mari câștiguri la Loto

În România au existat câștigători la Loto care s-au ales cu câteva milioane de euro, însă acestea sunt sume „mici” în comparație cu cele câștigate în Statele Unite, acolo unde s-au câștigat chiar și miliarde. Iată topul:

  • Premiul de 1,586 miliarde de dolari, Powerball, câștigat de 6 jucători

Potrivit CNN Money, au fost trei bilete câștigătoare pentru cel mai mare premiu din istorie, care a fost extras pe data de 13 ianuarie. Maureen Smith și David Kaltschmidt din Florida, John și Lisa Robinson din Tenessee și Marvin și Mae Acosta din California au câștigat fiecare circa 533 milioane de dolari înainte de impozite sau 327 milioane de dolari după taxe.

Vezi și Cine este câștigătorul a 3,9 milioane euro la loto 6 din 49. Joacă de peste 10 ani, ce are de gând să facă cu banii

  • Jackpot de 1,537 miliarde de dolari

Cea mai mare plată la loterie pentru un singur câștigător din istoria SUA a fost de 1,537 miliarde de dolari la loteria din Mega Million. Marele câștigător a dorit să rămână anonim și a plecat acasă cu o sumă forfetară de 491 milioane de dolari după impozitare.

  • 1,058 miliarde de dolari la Loteria de Crăciun

Doi americani au reușit să câștige la celebrele Loterii de Crăciun o sumă impresionantă de 3,26 miliarde de dolari înainte de impozitare. Biletele câștigătoare aveau cinci numere prestabilite, iar cei doi câștigători au dorit să rămână anonimi.

Citește și: Câți bani a câștigat un român la loteria de Crăciun din Spania. S-a îmbogățit, viața lui se va schimba complet

  • Peste un miliard de dolari câștigați de un club de loterie

Un club american de loterie a decis să joace la Mega Millions, la începutul anului trecut în luna ianuarie. Aceștia au reușit să aducă acasă o sumă mare de bani, biletele câștigătoare fiind în valoare de aproape 1 miliard de dolari.