Ce nume va purta Simona Halep după căsătoria cu Toni Iuruc. Va urma exemplul Nadiei Comăneci?

Ce nume va purta Simona Halep după căsătoria cu Toni Iuruc. Va urma exemplul Nadiei Comăneci?
Simona Halep se pregătește intens pentru turneul de tenis american de la Cincinnati

Pe 23 iulie, luând România prin surprindere, Simona Halep și Toni Iuruc spuneau „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă. Fericitul moment a fost unul intim, cu puțini participanți, doar familia și câțiva prieteni. Cum era și firesc, întrebarea dacă va prelua numele soțului, a apărut pe buzele tuturor. Rămâne să aflăm împreună acest lucru.

Simona Halep și Toni Iuruc, s-au căsătorit

Într-o ceremonie privată, fără ca prea multă lume să știe, Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit vineri, pe 23 iulie, petrecerea ținându-se la Izvorani. Cei doi au aranjat fiecare detaliu al nunții programate, după ce în urmă cu săptămână, spun apropiați ai celor doi, Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie.

Cuplul a petrecut momente frumoase alături de familie și prieteni, dar ceea ce este și mai important este că Simona nu ar putea fi mai fericită. Despre relația dintre cei doi s-a speculat mult timp, plus că anul trecut existau zvonurile că se vor căsători. Nu s-a întâmplat anul trecut, s-a întâmplat acum, iar cei doi sunt un cuplu fericit.

„Simona Halep este relaxată. Face, în fiecare zi, sporturi de întreținere. Îl torturează pe Toni Iuruc cu plimbări nesfârșite cu bicicleta, dar îi place foarte mult. Cred că este mai fericită ca niciodată.

Și seara, Simona fiind o romantică incurabilă, ajunge să facă plimbările la care a visat ani de zile, plimbări lungi, pe plajă, ținându-se de mână cu logodnicul ei ”, spuneau apropiații celor doi în urmă cu un an.

Simona își păstrează numele de domnișoară

Nu au trecut nici 48 de ore de la căsătoria dintre Simona Halep și Toni Iuruc, că deja au apărut și primele întrebări. Cea mai importantă, ținând cont de faptul că numele i-a adus și notorietatea publică și în sport, este dacă Simona își va schimba numele sau nu. Cei de la Prosport, de altfel cei care au și anunțat căsătoria, spun că Simona Halep nu va prelua numele de familie al proaspătului ei soț, Toni Iuruc, ci și-l va păstra pe cel de domnișoară.

Motivația este una foarte simplă. Numele de domnișoară i-a adus celebritatea și a devenit un reper pentru tot ceea ce înseamnă tenisul mondial feminin. Deci, în concluzie, ar fi o decizie greșită, din punct de vedere al imaginii. Nu se știe exact unde și dacă și-au plănuit luna de miere, dar ceea ce se știe sigur este despre revenirea sportivei în circuit.

Se pregătește intens pentru turneul de tenis de la Cincinnati, care se va desfășura în perioada 16 – 22 august. Și aici, în anii trecuți, Simona Halep a ajuns în două finale consecutive. Din păcate le-a pierdut pe amândouă în fața jucătoarei Garbine Muguruza și în fața olandezei Kiki Bertens.

Sursa foto galerie: Prosport

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI