Ce nume va avea fiica lui Smiley cu Gina Pistol. Cătălin Măruță a făcut dezvăluirea la TV

Cătălin Măruță se ține de glume la TV. A spus unul dintre numele pe care le va avea fiica lui Smiley cu Gina Pistol

Smiley a intervenit în direct, prin Skype, în emisiunea ”La Măruță”, unde a vorbit despre experiența de a fi jurat la ”Românii au talent”, dar și despre pregătirile pentru venirea pe lume a fiicei lui cu Gina Pistol. Cuplul, entuziasmat și totodată copleșit de emoții, este discret pe ultima sută de metri. Doresc mister în continuare și în ceea ce privește numele micuței. Întrebat și astăzi de Cătălin Măruță dacă cei doi s-au hotărât în privința acestui aspect, cântărețul a recunoscut că s-au îngrijit de acest factor, dar a declarat că va fi, pentru moment, știut doar de ei. Sătul de atâtea rezerve, prezentatorul de la Pro TV a trecut la glume, afirmând că bebelușul cu siguranță va purta numele Maria.

Cătălin Măruță, dezvăluire la Pro TV: „Eu știu unul dintre numele pe care îl va avea fiica ta cu Gina Pistol”

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, a intrat astăzi în direct ”La Măruță” pentru a povestit despre experiența de jurat, în care a ajuns din cauză că Andi Moisescu a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19, cât și despre preambulul sufletesc trăit în această perioadă, iubita Gina Pistol mai având puțin peste două săptămâni până când va naște.

„Mă antrenez ca să țin fetița în brațe, că aici nu e vorba de forță, ci de rezistență. Mai durează vreo două-trei săptămâni. Am emoții și cu cât trec zilele mai mult realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin. Suntem pregătiți, credem noi, dar cu siguranță sunt foarte multe lucruri pe care o să le simțim și nu știm dăcă suntem pregătiți. Ne-am gândit la un nume. Gina se simte foarte bine, acum se odihnește un pic. Îți dai seama că în ultima perioadă lucrurile se mișcă mai greu”, a declarat artistul la Pro TV.

„Eu știu unul dintre numele pe care fiica ta îl va avea: Maria”, a glumit Măruță.

Cum a privit experiența de a fi jurat la ”Românii au talent”

„Da, a fost o situație inedită pentru mine. La Românii au talent nu mi s-au întâmplat niciodată în 11 ani și uite că sezonul ăsta am fost nevoiți eu și Andi să împărțim scaunul. De acolo am văzut cel mai bun sezon al show-ului. A fost o situație dificilă și pentru mine și Pavel fiindcă a fost greu pentru colegul meu în culise.

Și din postura asta de jurat îmi e foarte greu să zic ”nu”. Pe de altă parte, numerele concurenților se văd cu totul altfel din acest scaun; numere foarte incitante sau numerele de magie. Sunt momente pe care din culise nu am ocazia să le văd. Să știi că la numerele de cântat, cele care îmi plăceau tare, realmente îmi venea să apăs pe butonul galben”, a povestit Smiley. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI