Ce nu va face Romică Țociu la Splash! Vedete la apă, niciodată. Actorul a fost sincer: ”Eu nu pot” (exclusiv)

de: Anca Lupescu
19 08. 2021

Romică Țociu face declarații despre Splash! Vedete la apă, show-ul de pe Antena 1 la care participă alături de alți colegi și nume celebre din showbiz.

Romică Țociu face senzație la Splash! Vedete la apă

Una dintre cele mai cunoscute vedete Antena 1 a decis să participe la Splash! Vedete la apă. Romică Țociu a avut în ultimul timp spectacole pe Litoral alături de Cornel Palade.

„Am făcut des în ultimele săptămâni, mai ales, naveta între Bucureşti, Constanţa şi Bacău. Bucureşti, fiindcă e acasă, întotdeauna, Constanţa, fiindcă am avut o serie de spectacole pe Litoral, mai ales în zilele de weekend, alături de bunul meu amic Cornel Palade, şi Bacău, întrucât acolo se filmează în aceste zile un nou sezon al producţiei , show ce va avea premiera în curând, la Antena 1”, a declarat Romică Ţociu pentru impact.ro.

În ce privește relația lui cu apa, Romică Țociu a dat o replică fabuloasă. El a mai încercat anul trecut să participe în același show, pentru poziția de salvamar.

“Nu mă omor după apă! Cine mă cunoaşte bine, ştie că nu exagerez. Pentru mine, cea mai bună apă este şpriţul!”. 

“Eu nu pot să fac ce fac ceilalţi, adică să sar de la doi metri, trei metri. Ce să mai vorbim de cinci, că mi se taie răsuflarea. Noroc că anul acesta, alături de Paula, ne ocupăm de partea de umor a emisiunii, că altfel nu ştiu pe unde scoteam pălăria!”, spune el.

Romică Țociu a reluat spectacolele

Actorul spune că a redescoperit bucuria de a fi împreună cu publicul.

“Am redescoperit bucuria de a fi împreună, spectator şi artist, de a ne împărtăşi cele bune şi cele rele. Vara asta a fost memorabilă tocmai prin prisma faptului că ne-am întors la umor, la întâlnirea cu spectatorii şi cu subiectele zilei”, a adăugat Romică Ţociu.

“Politic nu prea i-am băgat în seamă pe mai-marii zilei. Deşi Florin Cîţu aş zice că s-a străduit să ne ofere destule subiecte de comentat.

Poate mai la toamnă să ne reorientăm, în funcţie şi de evenimentele la zi. Vom vedea! Nici partea erotică nu am ales-o, fiindcă mulţi dintre spectatorii noştri vin cu cei mici la spectacol şi nu poţi să cobori foarte tare nivelul.

Ne mai scapă câte o aluzie sau două, dar nimic mai mult. Aşa că partea socială a dus greul. Şi povestea cu COVID-ul.

Spre exemplu, Cornel Palade are un număr în care vorbeşte despre experienţa întâlnirii sale cu boala şi marile avantaje pe care ţi le procură.

Cică îţi poţi cunoaşte iar soţia, poate chiar mai bine ca în primii ani. Deşi, vorba poetului, nu întotdeauna supa reîncălzită are acelaşi gust bun!”, redă amuzat artistul numărul colegului său de scenă.