Ce nu mai pot face părinții Raisei, la 7 zile de la moartea tragică a fiicei lor. A fost ucisă de un polițist

Ce nu mai pot face părinții Raisei, la 7 zile de la moartea tragică a fiicei lor. A fost ucisă de un polițist
Prin ce trec părinții Raisei

Rudele Raisei, fetița care a murit în urma accidentului produs de către un agent de poliție, sunt distruse de durere. Părinții micuței care și-a pierdut viața în urma impactului puternic cu mașina condusă de polițist încearcă să își adune puterile pentru fiul lor mai mic, în vârstă de trei ani.

Părinții Raisei își strigă durerea. Ce nu pot să facă

A trecut o săptămână de când două fetițe au fost lovite pe trecerea de pietoni de către o mașină condusă de un polițist. În urma impactului, una dintre micuțe a supraviețuit, fiind dusă la spital pentru a primi îngrijiri. Aceasta a ajuns în cele din urmă acasă, aflându-se în afara oricărui pericol.

Totuși, o întreagă țară plânge moartea Raisei, fetița care nu a supraviețuit din cauza rănilor produse de impact. Tatăl fetiței a explicat că abia venise acasă de la serviciu când fetele plecau spre școală, după ce diriginta lor chemase toată clasa pentru câteva discuții importante.

„Mi-a spus că pleacă la şcoală. I-am zis să aibă grijă. Mă gândesc cu groază zi şi noapte că poate dacă mergeam cu ele…Dar nu era prima oară când plecau împreună singure. De unde era să ştiu…”, a spus tatăl Raisei, pentru Click!.

„Nu putem dormi, nu putem munci”

Părinții Raisei nu pot să își revină din șoc. Aceștia se confruntă cu o durere greu de dus, recunoscând că încearcă să își adune forțele pentru a rămâne puternici în fața tragediei. Aceștia mai au împreună un băiețel în vârstă de trei ani, care are nevoie de toată forța lor.

Cei doi nu au mai intrat în camera în care stătea Raisa încă din ziua accidentului. Aceștia vor ca fapta șoferului să nu rămână nepedepsită, astfel că așteaptă ca autoritățile să le facă dreptate.

„Nu putem dormi, nu putem munci. Stăm doar pe calmante, încercăm să ne vedem de viaţă ca să nu înnebunim. Dar îl avem pe Sebastian, frăţiorul ei de 3 ani, şi trebuie să fim puternici pentru el.

Nu am mai intrat de atunci în cameră. Parcă nu mai e camera ei, fară ea, fără râsul ei. E rece şi pustiu.”, a spus și mama Raisei.

Raisa a fost condusă pe ultimul drum de către rude, prieteni și apropiați. Micuța a fost îngropată la cimitirul Chitila 1, unde toți cei care o plâng au putut să depună flori și să își transmită mesajele de adio. Românii așteaptă explicații despre tragedia care a șocat o țară întreagă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI