Ce n-ar face Smiley cu Gina Pistol nici pentru un milion de euro. Interviu plin de sinceritate despre relația lor de iubire

Ce n-ar face Smiley cu Gina Pistol nici pentru un milion de euro

Smiley și-a asumat relația de iubire cu Gina Pistol, iar de atunci a devenit și mai degajat când este întrebat despre dragoste. În schimb, nimeni nu se aștepta să devivă atât de relaxat încât să declare ce n-ar face cu partenera sa nici pentru un milion de euro.

Ce n-ar face Smiley cu Gina Pistol nici pentru un milion de euro?

Smiley este unul dintre cei trei protagoniști de pe coperta numărului din octombrie a revistei Unica, iar prezentatoarea TV Amalia Enache a avut în această ediție rolul de redactor-șef și a reușit să afle detalii despre viața intimă a cântărețului. Acolo, interpretul și-a asumat relația cu vedeta Antena 1. Așadar, așa a ajuns vestea la public, după mult timp de așteptare. Pe scurt, Smiley a povestit că are o relație cu Gina Pistol și că cei doi locuiesc deja împreună.

Ce n-ar face Smiley cu Gina Pistol nici pentru un milion de euro. Interviu plin de sinceritate despre relația lor de iubire

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic (râde)”, a povestit Smiley pentru Unica.

”Nu cred, nu sunt genul”

Părțile bune au fost spune, dar cele rele? Într-un interviu pentru click.ro, oferit luni seară, 21 octombrie, la petrecerea aniversară a casei de producție Roton, care a împlinit 25 de ani, Smiley a fost ”strâns cu ușa” și a dat din casă.

Întrebat cum sunt zilele lui acum că Gina este plecată să filmeze în Filipine și Taiwan pentru ”Asia Express”, a spus că totul se rezumă la muncă. În schimb, întrebat ”Dacă ți s-ar da un milion de euro ca să te duci cu Gina?”, cântărețul a răspuns, răzând: ”Nu știu, să vedem. Nu cred, nu sunt genul”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI