Ce meserie poate avea Simona Halep dacă se lasă de tenis. Are un risc major: „Nu știu dacă va accepta umilința!”

Ce meserie poate avea Simona Halep dacă se lasă de tenis. Are un risc major: „Nu știu dacă va accepta umilința!”
Ce greutati va intampina

Simona Halep are de gând să mai activeze doar câțiva ani în tenis. Jucătoare are de gând să se retragă și a declarat că își dorește să aibă un copil.

Ce carieră vrea Simona Haelp , după ce se lasă de tenis

Totuși, ea a mai spus în repetate rânduri că cel mai probabil nu va putea sta departe de tenis după ce își va încheia cariera.

Cristian Tudor Popescu a explicat de ce sportiva ar putea să aibă mari greutăți dacă alege să fie antrenoare, chiar dacă are toate calitățile necesare.

Tenismena a învățat multe lucruri importante de la Darren Cahill în ultimii șase ani, iar acum a luat decizia de a se despărți de el.

CTP spune că Simona Halep ar putea deveni antrenoare de tenis, dar ar trebui să își asume câteva riscuri.

„Nu știu dacă are răbdarea necesară”

„Simona Halep poate să își ia carnet de antrenor deja, știe deja foarte multe lucruri, ce să facă și ce nu, a atins o maturitatea remarcabilă care o poate ajuta să se conducă și singură. E greu de spus ce va face Simona după ce va termina cariera de jucătoare.

Antrenoratul e foarte greu. Nu trebuie să fi fost un mare jucător ca să devii un mare antrenor. Cahill nu a fost un mare jucător, e omul cu cea mai mare știință de tenis pe care l-am văzut în viața mea, ca relație cu jucătorul… Ca antrenor, trebuie să ai și o disponibilitate umană pentru asta.

El trebuie să încaseze nervii sportivului, stările lui proaste, jucătorul e frustrat, poate să devină agresiv, depresiv, poate să își înjure antrenorul. Chiar și pe Simona Halep! Dacă stăm să ne amintim, și ea și-a repezit pe teren unii antrenori.

Nu știu dacă ea are răbdarea și disponibilitatea de a face așa ceva pentru o jucătoare sau un jucător. Că poate antrena și un bărbat, cum a făcut Amelie Mauresmo cu Andy Murray.

Simona ar fi foarte bună ca știință a jocului, dar nu știu dacă e dispusă să accepte așa ceva, această umilință. Marii antrenori au întotdeauna un lucru esențial în cap: jucătorul este cel mai important, nu tu, antrenorul! Trebuie să îți asumi și să accepți niște lucruri”, a afirmat Cristian Tudor Popescu pentru ProSport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI