17 ian. 2020 | 17:38

Ce mesaje emoționante a primit Cristi Borcea, din partea femeilor din viața lui. Mihaela i-a luat fața Valentinei

Știri generale
Ce mesaje emoționante a primit Cristi Borcea, din partea femeilor din viața lui. Mihaela i-a luat fața Valentinei

Cristi Borcea împlinește, în această vineri, vârsta de 50 de ani. Cu acest prilej, atât actuala sa parteneră de viață, cât și fost soție, au decis să îi arate prețuirea. Fostul acționar al Dinamo își sărbătorește aniversarea, fiind născut pe 17 ianuarie 1970, în județul Gorj. Atât Valentina Pelinel, cu care acesta are trei copii, dar și fosta lui soție, Mihaela, i-au transmis mesaje foarte emoționante.

Ce mesaje emoționante a primit Cristi Borcea, din partea femeilor din viața lui

Omul de afaceri român are parte de foarte multă dragoste din partea persoanelor din viața sa, după cum au mărturisit-o și manechinul, alături de fosta lui soție, prin diverse postări, în mediul online. Valentina Pelinel a făcut publică o fotografie nevăzută până în prezent cu ea și Cristi Borcea, în varianta alb-negru a imaginii, pe Facebook. În respectiva imagine, manechinul apare într-o ipostază drăgăstoasă, fiind surpinsă în brațele afaceristului.

Ce mesaje emoționante a primit Cristi Borcea, din partea femeilor din viața lui. Mihaela i-a luat fața Valentinei

Atât Valentina Pelinel, cât și Mihaela Borcea, au postat mesaje aniversare pentru fostul acționar Dinamo

„La mulți ani, dragostea mea!”, a scris Valentina Pelinel, alături de o poză cu frumosul cuplu, pe care a postat-o pe contul oficial de Facebook.

La rândul său, prima soție a lui Cristi Borcea, Mihaela, nu a lăsat nici ea să treacă aniversarea acestuia de 50 de ani, fără să marcheze cum se cuvine momentul. Aceasta a publicat pe Instagram o imagine prin care a reușit să surprindă. În acea poza, se regăsesc atât fostul ei soț, dar și băieții celor doi. Internauții au remarcat rapid cât de mult au crescut aceștia, fiind adulți în toată regula.

Mihaela i-a luat fața Valentinei

„Pentru că azi e o zi specială pentru tine, îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți oranduiască totul cum este mai bine pentru tine! De asemenea, îți doresc ca toate visele pe care le ai să devină realitate și că mereu vei putea să contezi pe mine! Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească! La mulți ani minunați!”, a fost mesajul Mihaelei Borcea, care a însoțit imaginea emoționantă.

Mai mult, Alina Vidican, cea care i-a devenit a doua soție lui Cristi Borcea, s-a confruntat de curând cu probleme de ordin legal, în Miami. Cei doi s-au cunoscut în 2003, iar blondina a renunțat la cariera de manechin pentru a avea o relație cu acesta, până în anul 2011. Pe atunci, fostul acționar de fotbal a hotărât să divorțeze, oficial, de Mihaela.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro