Ce mesaj i-a transmis Cornelia Catanga lui Aurel Pădureanu, în visele sale. Are legătură cu fiul lor

Ce mesaj i-a transmis Cornelia Catanga lui Aurel Pădureanu, în visele sale. Are legătură cu fiul lor
Ce mesaj i-a transmis Cornelia Catanga lui Aurel Padureanu, in visele sale. Are legatura cu fiul lor

Aurel Pădureanu suferă în continuare după Cornelia Catanga, cea care i-a fost parteneră de viață timp de 33 de ani. De când cântăreața de muzică lăutărească s-a stins din viață, artistul nu-și poate reveni din șocul pierderii preaiubitei sale soții. În fiecare secundă se gândește la ea, iar dorul de Cornelia este sfâșietor.

Aurel Pădureanu nu se poate împăca cu ideea că scumpa lui soție nu mai trăiește

Au trecut șase luni de când Aurel Pădureanu și-a pierdut soția, pe Cornelia Catanga. Răpusă de Covid, plus alte comorbidități, artista de muzică lăutărească nu a avut nicio șansă. De atunci, Aurel Pădureanu plânge întruna la gândul că a rămas fără jumătatea lui. Singurul lucru care îl mai consolează și-i mai dă puțină putere să meargă mai departe este Alexandru, fiul lui și al Corneliei. Invitat în platoul unei televiziuni, bărbatul a dezvăluit că soția sa îi apare mai mereu în vise și îi transmite diferite mesaje.

Atât Alexandru, cât și Aurel nu pot accepta că regina lor nu mai este printre noi. Încă îi simt prezența în casă. Deși au trecut aproximativ șase luni de la moartea artistei, amintirea acesteia este încă vie în sufletele celor dragi. Soțul regretatei cântărețe o visează destul de des. Invitat în platoul Antena Stars, Aurel Pădureanu a mărturisit cu emoție în glas ce mesaje îi transmite îndrăgita sa soție în vise. Au legătură cu fiul lor, Alexandru.

Artistul o visează destul de des pe Cornelia Catanga. Ce mesaj i-a transmis

Interpretul de muzică lăutărească a mărturisit în direct, la Antena Stars, că soția sa îi apare des în vise. Ultima dată, Cornelia Catanga l-a rugat pe Aurel să aibă mare grijă de fiul lor și, totodată, să-l ajute să slăbească, deoarece s-a cam îngrășat.

„A venit în visul meu și a zis să am grijă de Alexandru, să-l ajut să slăbească, că a cam luat proporții. Mă doare și îmi pare rău că am dus-o la spital. Aș fi pupat-o o oră, să îi sărut mâna, să ne luăm la revedere. Trăim mereu cu părerea asta de rău”, a declarat Aurel Pădureanu.

Merge la cimitir cu florile preferate ale Corneliei

Artistul se usucă de dorul scumpei sale soții. Merge aproape zilnic la cimitir, pentru a-i aprinde o lumânare. Nu se duce la mormânt niciodată cu mâna goală, ci cu florile preferate ale Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu își ține telefonul mobil închis și încearcă din răsputeri să nu-l mai deschidă. În el are multe poze cu scumpa lui soție.

”De câte ori mă uit și-mi aduc aminte când am văzut-o la înmormântare și am văzut-o în sacul ăla, i-am văzut doar capul, înnebunesc. Nu vreau să-mi amintesc, mi-e și teamă să nu dezvolt pe fond nervos, un diabet”, a precizat soțul Corneliei Catanga.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI