Ce mesaj i-a transmis Cătălin Măruță lui Ștefan Bănică Jr. Actorul a împlinit 52 de ani

de: Madalina Moraru
19 10. 2019

Ștefan Bănică Jr. a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani, vienri, pe 18 octombrie și a primit urări foarte speciale din partea lui Cătălin Măruță. Soțul Andrei a ținut să-l felicite în modul său specific și savuros, și le-a arătat internauților și o poză cu el și Stefan Bănică. Totuși, momentul care ar trebui să fie unul foarte fericit este umbrit de trecerea în neființă a Tamarei Buciuceanu Botez.

Ce mesaj i-a transmis Cătălin Măruță lui Ștefan Bănică Jr.

„La mulți ani, Ștefan! Poate nu vă vine să credeți, a mai trecut un an peste el! Și totuși arată mereu ca în Liceenii, nu? Îl invidiez! Un actor și un cântăreț foarte talentat! S-o facem lată, Ștefan Bănică!”, i-a transmis prezentatorul TV, prin intermediul unei postări pe Instagram.

Ștefan Bănică a împlinit 52 de ani și pentru prima dată în viață nu a putut să se bucure pe deplin de petrecerea aniversară. Destinul a fost de așa natură încăt ziua lui să corespundă cu cea în care a fost înmormântată Tamara Buciuceanu. Marea actriță s-a stins pe data de 15 octombrie, la vârsta de 90 de ani, la Spitalul Elias, din Capitală.

Cei doi aveau o relație foarte specială, încă de pe vremea când au filmat seria Liceenii. Totodată, evenimentul important din viața sa a mai fost marcat și de faptul că un fost coleg din acest film i-a adus acuzații grave lui Ștefan Bănică, la scurt timp după moartea Tamarei Buciuceanu Botez.

De asemenea, joi, pe 17 octombrie, atunci când actrița de legendă a fost depusă la Teatrul Bulandra, în Sala Toma Caragiu, artistul și-a schimbat complet programul pentru a putea fi prezent în Capitală. Ștefan Bănică Jr. și-a făcut apariția pentru a-i aduce un omagiu acesteia și s-a numărat printre cei care au îndrăgit-o foarte mult pe Tamara Buciuceanu. A fost înmormântată vineri, la Cimitirul Sfânta Vineri, chiar de ziua lui cântărețului.