Ce mesaj a primit Ianis Hagi din partea lui Steven Gerrard. Românul a primit interzis

Ce mesaj a primit Ianis Hagi din partea lui Steven Gerrard. Românul a primit interzis
Mesajul transmis de Steven Gerrard lui Ianis. Fotbalistul român a primit interzis

Ianis Hagi a primit interdicție chiar de la antrenorul echipei lui Rangers. Steven Gerrard a stopat bucuria jucătorilor și fanilor care au celebrat weekendul trecut primul titlu după o pauză de un deceniu, fiindcă pentru scoțieni urmează un meci foarte important. Prin urmare, ”dirijorul” s-a decis să ia măsuri.

Ianis Hagi, interdicție de la distracție. Mesajul primit de el și companie din partea lui Steven Gerrard

Managerul englez s-a grăbit să ia măsuri pentru ca evenimentele din urmă cu o săptămână să nu se mai repete, cel puțin până la confruntarea lui Rangers cu Celtic. Gerrard a trimis o scrisoare internă către jucătorii săi, în care le-a transmis sportivilor că trebuie să dea un exemplu și să apare instituția de 150 de ani.

„Trebuie să ne asumăm responsabilitatea colectivă, să apărăm o instituție de 150 de ani, care reprezintă mai mult de 11 jucători. Trebuie să dăm un exemplu”, a notat Gerrard.

Regretă, de asemenea, că nu poate celebra succesul alături de fani 

Acesta admite că fotbaliștii au fost luați de val când au sărbătorit alături de fani, în special dat fiind contextul sanitar. Tensiunea și presiunea au fost mari, astfel că spiritele s-au descătușat. Cu toate acestea, antrenorul le atrage atenția lui Ianis și celorlalți colegi că lucrurile nu trebuie să se repete.

Pe de altă parte, recunoaște că este dureros că nu poate celebra alături de admiratori un asemenea succes: „Normal că vreau 50.000 de fani pe Ibrox. Ne lipsesc cântecele lor, spiritul de luptă pe care îl insuflă în jucători. Orice jucător vrea să simtă euforia de după marcarea unui gol. Este ceva unic, dar , din păcate, nu putem să avem parte în acest moment. Asta ne doare rău, dar acum nua vem de ales. Cel mai bine este să ne susțineți de acasă, în acest moment”, a fost rugămintea englezului.

  • Remiza cu Slavia a dat șansă lui Rangers pentru retur. Englezul speră ca echipa să termine neînvinsă în campionat, până la final. Scoțienii au și șansa de a câștiga Cupa Scoției și să realizeze dubla.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI