Ce mesaj a postat Irina Tănase, după ce s-a spus că s-a despărțit de Liviu Dragnea. El suferă în închisoare, ea se distrează pe cinste

Autor: Andrei Simion - 19:01, 27 ian. 2020
Ce mesaj a postat Irina Tânase în mediul online, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Liviu Dragnea?

Irina Tănase a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care a clarificat toate zvonurile care indică faptul că s-ar fi despărțit de Dragnea. I-a spus sau nu adio fostului președinte al Partidului Social Democrat?

Irina Tânase, mesaj după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Dragnea

În urmă cu trei zile, se zvonea că Irina Tănase s-a desvpărțit de Dragnea, dovadă și inelul de 10.000 de euro pe care acesta i l-a dat și la care blondina a renunțat. Mai mult decât atât, logodnica lui Dragnea se afișează tot mai tristă, poate resemnată de evenimentele din ultimul timp. Paie pe foc pune și descrierea din cadrul ultimei postări ale tinerei.

„Să comenzi de la meniul pentru copii, mereu cea mai bună soluție😍🍟”, a fost mesajul tinerei iubite a fostului președinte al PSD. Irina lasă iar loc de interpretări. Fanii săi se întreabă acum care să fie supărarea care o face să se bucure de lucrurile mărunte dacă nu o eventuală despărțire. Până la urmă, a cărei soluție este aceea găsită de logodnica lui Dragnea?

Ce mesaj a postat Irina Tănase, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Liviu Dragnea?
Ce mesaj a postat Irina Tănase, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Liviu Dragnea?

„Mi-au hăituit copiii, chiar și pe fata pe care o iubesc”

În luna martie a lui 2019, relația celor doi era pusă din nou sub semnul întrebării. Liderul PSD a infirmat atunci zvonurile conform cărora s-ar fi despărțit de iubita sa Irina. „Domnule Andronic, termină cu mizeriile“, l-a avertizat Dragnea pe jurnalistul Dan Andronic, după ce publicația deținută de acesta a oferit informații despre starea amoroasă a fostului lider PSD. „Mi-au hăituit copiii, chiar şi pe fata cu care trăiesc şi pe care o iubesc. Apropo, domnule Andronic, termină cu mizeriile! Lasă-i în pace pe oamenii pe care îi iubesc, dacă eşti bărbat, ceea ce nu cred“, a spus Liviu Dragnea la Târgu Jiu.

La scurt timp, Ștefănescu infirma aceste zvonuri, în cadrul altui eveniment care-l avea drept protagonist tot pe fostul om politic. „Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni și soție cât de curând. Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”, a spus Codrin Ștefănescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI