Ce mesaj a găsit Mihaela Rădulescu pe telefonul lui Dani Oțil când erau împreună: ‘Dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar’

de: Ioana Bucur
04 03. 2024

Un moment tensionat, dar care acum, ani mai târziu, stârnește valuri de râsete. Mesajul găsit Mihaela Rădulescu pe telefonul lui Dani Oțil, când erau împreună, l-a blocat pe prezentatorul matinalului de la Antena 1.

O dezvăluire neașteptată

Înainte de a o cunoaște pe Gabriela Prisăcariu, femeia pentru care a renunțat la burlăcie și care l-a făcut tată, Dani Oțil era unul dintre cei mai admirați și curtați bărbați din showbiz. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu una dintre divele micului ecran, nimeni alta decât Mihaela Rădulescu.

Invitat recent la podcastul găzduit de Speak și Florin Ristei, Dani Oțil și-a amintit un episod tensionat din trecutul său, povestea sa a stârnit un val de râsete.

Ce mesaj a găsit Mihaela Rădulescu pe telefonul lui Dani Oțil când erau împreună

Totul se întâmpla în timpul relației cu Mihaela Rădulescu, când vedeta a văzut un mesaj ce părea compromițător în telefonul lui. Expeditorul: Flavia!

În aceeași perioadă, superba Flavia Mihășan se alăturase de puțin timp echipei Neatza cu Răzvan și Dani.

„Eram cu Mihaela. Și ea s-a jurat că nu este o femeie geloasă. Cine crede că o femeie în zodia Leu nu e geloasă, se înșală. Fiți atenți! Și eu nu am avut parolă la telefon, acum am pentru că am poze cu…mine gol. Am și banca, înainte nu aveai bancă. Nu am avut niciodată parolă la telefon. Și n-am pus niciodată telefonul pe silent seara sau noaptea. Nu mă suna nimeni, nimeni, niciodată. Dacă avea cineva ceva important, îmi scria.

Avem un moment la televiziune (la care o să fac referire mai târziu), ajung la celebra garsonieră, telefonul pe masă, nu știu ce făceam în bucătărie. Mihaela nu știu ce făcea și la un moment dat… s-a prescris, e de mult! Zice: Ia vezi că eu când te-am rugat să-i scrii Flaviei, ai zis că nu ai numărul ei, și-ți scrie Flavia… Zice: vezi ce e! Eu zic: Sincer, nu am numărul Flaviei. Abia venise Flavia la noi. Toți o plăceam, aveam crush pe ea toți și îi plăcea și Mihaelei de ea.

Îi zic: Citește mesajul! Dacă tot zici că e Flavia…Mai mult decât atât, e Flavia smiley face. Ea, femeie deșteaptă, s-a prins după câțiva ani că dacă aveai steluță în dreptul era „nu încă”. Dacă treceam NUP era ne începerea urmăririi penale. Adică e nebună, evită total

Și zic: Ia citește tot.

Mihaela citește: «Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult»”, a povestit Dani Oțil, în podcast-ul realizat de Speak și al lui Florin Ristei.

„M-am făcut de cacao”

Doar că Flavia care îi trimisese mesajul nu era Flavia Mihășan, ci o colaboratoare a emisiunii, iar SMS-ul a fost unul nevinovat, situația descrisă de femeie era, de fapt, un moment din emisiunea de la Antena 1.

„Mi-a căzut cerul, eu știam despre ce este vorba. Aveam un contract și la marketing acolo eu vorbeam cu o fată Flavia (o salut pe calea aceasta). Noi am avut un moment în emisiune cu celebrele corturi care se deschid în două secunde. Și m-am făcut de cacao, pentru că toată lumea știe că acel cort, care se deschide în două, trei secunde, se închide foarte greu.

Flavia mi-a zis în pauză: mă lași pe mine să-ți arăt? Că trebuie să bagi mâna pe la fermoar? I-am zis să mă lase să fac în direct. Vreo șase minute am încercat să-l fac și n-am reușit…Și Flavia de la Decathlon, de ce am trecut-o eu cu smiley face nu știu…Nu i-am explicat treaba asta (n.r Mihaelei Rădulescu)”, a mai spus Dani Oțil.