Ce meniu va avea Andreea Bălan la nunta din 15 septembrie. Invitații, nevoiți să scoată ceva bani din buzunar pentru acest lux

de: Andrei Simion
11 09. 2019

Andreea Bălan și George Burcea fac ultimele pregătiri pentru nunta care va avea loc pe 15 septembrie. Cei doi au investit sume uriașe pentru ca totul să iasă perfect. Andreea va purta nu una, ci 3 rochii de mireasă, iar meniul va fi unul de lux.

Ce meniu va avea Andreea Bălan la nunta din 15 septembrie

Vedeta vrea să aibă o nuntă de neuitat și șite că pentru asta va trebui să mulțumească toți invitații. Tocmai de aceea nu s-a uitat la bani când a venit vorba de meniu. Nuntașii vor avea pe mese somon în crustă de parmezan și pâine, calamar și roșii confiate, risotto cu reducție de busuioc, brânză gorgonzola și pulbere de prosecco. Din meniu nu vor lipsi preparatele românești, combinate cu cele din Italia, Franța și Spania.

Pregătirile sunt în toi și totul trebuie să iasă ca la carte, având în vedere că pe 15 septembrie nu are loc doar nunta Andreei Bălan cu George Burcea. Cei doi își vor boteza fetița în aceeași zi. La eveniment au fost invitate sute de persoane care abia așteaptă să le fie alături celor doi.

Andreea Bălan nu va purta o singură rochie de mireaasă, ci 3. Vedeta spune că fiecare rochie va avea o poveste care se va încadra în conceptul nunții.

„Voi avea trei rochii și toate vor fi făcute de Otilia Brăiloiu. Fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre: «Nuntă și Botez în Paradis» care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent. Îmi doresc ca piesele vestimentare să fie decoltate, cu volum şi fluturaşi şi sunt sigură că aceste elemente le voi regăsi.

Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt, dar și datele de naștere ale fetițelor noastre. A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este o surpriză”, a declarat Andreea Bălan.