Ce meniu a avut Iancu Sterp la nuntă. Invitații s-au delectat cu preparate tradiționale românești

de: Daoud Andra
28 10. 2024

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit o familie, după ce au făcut duminică nunta. Cei doi au petrecut până în zori alături de 400 de invitați, pe care i-au delectat cu preparate deosebite, dar și cu muzică aleasă.

Cu ce și-a servit Iancu Sterp invitații de la nuntă

Duminică, 27 octombrie, Iancu Sterp și Denisa Coțolan au făcut cununia religioasă și petrecerea de nuntă. Cei doi au avut mari emoții și au petrecut clipe de vis alături de familie, prieteni și invitații de la petrecere. Iancu și Denisa au ales să își delecteze musafirii atât cu preparate tradiționale românești, cât și cu unele sofisticate.

Cei care au fost prezenți la nuntă au avut pe mese platouri cu antreuri tradiționale. Nu au lipsit salamul, slănina, caltaboșul și alte preparate tradiționale din carne de porc. La felul principal, invitații au primit friptură, dar au fost în meniu și fructe de mare, midii și creveți pe grătar, făcute chiar acolo. Iancu și Denisa au optat și pentru un serviciu de tip live cooking, iar bucătarii au pregătit grătarul în fața invitaților.

Nu a lipsit candy bar-ul, care a avut o selecție generoasă de prăjituri și fructe proaspete. Momentul dulce al serii a fost reprezentat de tortul cu patru etaje, atent decorat. Atmosfera a fost întreținută de artiști consacrați, printre care s-a numărat și Adrian Minune. Nici fratele ginerelui, Culiță Sterp, nu a putut sta departe de microfon și a cântat câteva melodii.

Mama Geta s-a ocupat de organizare

În ceea ce privește locația, Iancu și Denisa au ales să oficieze cununia religioasă în aer liber. Aceasta a avut loc în curtea bisericii, nu în interior, iar spațiul a fost decorat superb. Petrecerea s-a ținut la un local cu o capacitate de câteva sute de persoane, unde au făcut nunțile și surorile lui Iancu, Ileana și Getuța. Mama Geta s-a ocupat să rezerve locația și tot ea a ales data nunții, după cum declara cu puțin timp înainte de eveniment.

​”Am sunat pentru Iancu la sala unde au făcut Getuța și Ileana nunta. Duminică, pe 27, e nunta, iar noaptea, pe 28, îi cântăm ‘La mulți ani!’, că e ziua lui. Eu i-am stabilit lui Iancu data nunții. Sunt 400 de persoane invitate la nuntă. O să răsune curtea de muzică, să se audă că se însoară Iancu cel frumos. O să cânte Culiță la nunta lui Iancu și o să mai fie surprize, dar nu le pot spune”, a declarat mama Geta, în cadrul unei emisiuni.

​”Sunt atât de fericită! Sunt în al nouălea cer! Zici că sunt eu mireasă. Mă simt atât de împlinită, pare că am făcut totul pe pământul ăsta. A venit ziua în care mi-am văzut toți copiii căsătoriți. Aștept cu nerăbdare nunta lui Iancu. Nicio nuntă nu a fost cu așa emoție”, a mai spus aceasta.