Ce mașină are Raluca Pastramă după despărțirea de Pepe. Cum umblă prin București

Raluca Pastramă conduce altă mașină după despărțirea de Pepe

Deși Pepe afirma de curând că relația dintre el și mama copiilor lui, Raluca Pastramă, s-a îmbunătățit considerabil față de perioada precedentă, când ambii bătătoreau drumul spre judecătorie, un proces de partaj tot trebuie să se întâmple, iar custodia tot trebuie încredințată cuiva. Despre împărțirea bunurilor era vorba că solistul va rămâne cu creșa, afacere în care a băgat mulți bani, însă nu se știau detalii despre automobilul pe care femeia îl conduce, fiind și el un rod al căsniciei, primit de ea din partea lui. Astăzi, imaginile surprinse de CanCan vin cu un posibil răspuns.

Raluca Pastramă conduce o mașină ”second hand” după despărțirea de Pepe. Artistul i-a luat Porsche-ul la partaj?

Raluca Pastramă a fost surprinsă de fotoreporteri zilele trecute, în fața grădiniței pe care o deține. Grăbită, fosta soție a lui Pepe a ieșit din clădire și s-a îndreptat împreună cu cele două fetițe ale cuplului spre un BMW parcat în fața locației. Astfel, deducem că Pepe i-ar fi luat Porsche-ul cu care până nu de mult făcea senzație pe străzile din București. De la grădiniță, Raluca a mers pe un traseu cunoscut, îndreptându-se direct către baza sportivă din Ștefan cel Mare, acolo unde micuțele desfășoară antrenamente de tenis.

„Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe în emisiunea ”La Măruță”, de la PRO TV.

Tatăl său, afectat de decizia ei de a rupe căsnicia cu solistul 

„Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate şi evită să pună sare pe rană. Ion Pastramă şi-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoţele, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate.

Raluca nu exclude însă varianta de a-și asculta tatăl, care a ţinut mereu la onoarea sa de familist, și pare decisă să încerce o împăcare cu Pepe, deși sunt multe lucruri de rezolvat între ei, căci și-au aruncat multe vorbe grele”, au declarat apropiații foștilor soți pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI