Ce mărturisire ar fi făcut Gheorghe Dincă în fața colegilor de celulă. Numai anchetatorilor nu a vrut să le spună adevărul

Gheorghe Dincă nu le-ar fi spus adevărul anchetatorilor

Gheorghe Dincă le-ar fi spus colegilor de celulă că doar el și Dumnezeu sunt cei care știu unde se află Luiza Melencu, dând de înțeles că declarațiile date în fața anchetatorilor nu ar fi fost adevărate. Bărbatul din Caracal și-a petrecut ultimele zile în Arestul Central din București, într-o celulă în care se mai află alte două persoane care au probleme cu legea.

Gheorghe Dincă nu le-ar fi spus adevărul anchetatorilor

Continuă să iasă la iveală informații și detalii cutremurătoare despre cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă se află de câteva zile în Arestul Central, unde a fost plasat în celulă cu alți doi indivizi. În timpul unei discuții purtate în spatele gratiilor, ar fi venit vorba despre Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, moment în care Dincă le-ar fi spus celor doi un lucru care dă de înțeles că în fața anchetatorilor a mințit.

„Numai eu și Dumnezeu știm unde se află Luiza”, le-ar fi spus Gheorghe Dincă celor doi, după ce inițial le-a dezvăluit că oasele găsite în lizieră nu îi aparțin Luizei Melencu.

După ce luni s-a făcut reconstituirea în cazul Alexandrei Măceșanu, Gheorghe Dincă a fost dus din nou în locuința sa din Caracal pentru continuarea procedurii în cazul Luizei Melencu. Din momentul în care a fost arestat și a început ancheta, Dincă și-a schimbat de mai multe ori declarațiile în fața procurorilor care se ocupă de caz. Inițial le-a spus că a aruncat rămășițele în Olt, iar ulterior a mărturisit că le-a aruncat în lizieră. În plus, în ziua în care s-a făcut reconstituirea, Dincă a spus că Luiza a fost adusă în casa lui cu forța, deși la prima audiere zisese că fata a venit de bunăvoie.

Bărbatul a mai spus că înainte de a o duce pe Luiza în locuința lui, a oprit în satul fetei și a imobilizat-o în mașină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI