Ce mari s-au făcut copiii lui Răzvan Simion! Fiica prezentatorului TV, decolteu îndrăzneț la nunta tatălui său. Și mezinul i-a uimit pe toți FOTO

de: Ionuț Vieru
10 06. 2024

Răzvan Simion s-a căsătorit în secret cu Daliana Răducan, iar nu doar cei doi îndrăgostiți au atras privirile, ci și copiii prezentatorului TV. Ianca, fiica acestuia, a purtat o rochie neagră spectaculoasă.

Imagini cu fiica lui Răzvan Simion la nunta tatălui ei

Răzvan Simion a avut parte de un eveniment deosebit. A ales să se căsătorească departe de camerele de luat vedere. A preferat un eveniment mai retras, alături doar de oamenii dragi lui și ai soției.

Răzvan și Daliana au fost în centrul atenției, dar și fiica prezentatorului TV a atras privirile. Ianca Simion a avut o ținută spectaculoasă. Tânăra a ales să poarte o rochie neagră, lungă și plisată.

Rochia a fost creată de un brand celebru din România. Aceasta a avut un top tip corset, iar bretelele au fost decorate cu cristale, fiind completată de o crăpătură laterală.

Ianca a ales un machiaj discret și natural, iar la păr a ales să aibă waves-uri lejere, perfecte pentru rochia pe care a purtat-o la evenimentul special. Mai mult de atât, s-a asortat cu iubitul ei, care a optat pentru un costum negru și elegant.

Nici fratele ei mai mic, Tudor, nu s-a lăsat mai prejos. La fel ca și sora lui, a fost în temă. A purtat un costum negru, cu cămașă albă și papion negru, asemănător cu cel purtat de tatăl său.

Fiica lui Răzvan Simion

Răzvan Simion s-a căsătorit cu Daliana Răducan

Răzvan și Daliana sunt împreună de mai mulți ani, iar weekend-ul trecut, în cursul zilei de sâmbătă, și-au unit destinele în cadrul unui eveniment privat și select. Doar familia a fost alături de cei doi.

Pe rețelele de socializare au apărut câteva fotografii de la nunta celor doi, alături de un mesaj emoționant.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună.

Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipă în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi.

Va invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nuntă noastră.”