Ce mari s-au făcut copiii lui Cristi Borcea şi ai Alinei Vidican. Pe cine au moştenit Alexandru şi Gloria

După divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican s-a mutat în Statele Unite ale Americii, împreună cu cei doi copii ai săi, Alexandru și Gloria. Chiar dacă este departe de România, Alina păstrează legături strânse cu familia, iar în urmă cu o lună și jumătate a aranjat o întâlnire cu bunicii copiilor, care locuiesc în Timișoara. Încântați de revederea nepoților, aceștia le-au întors vizita.

Copiii lui Cristi Borcea şi ai Alinei Vidican și-au vizitat bunicii

Alina Vidican a început o viață nouă în Statele Unite ale Americii și i-a luat cu ea pe Alexandru și pe Gloria. În această vară, copiii și-au vizitat bunicii, în Timișoara, acolo unde au avut parte de răsfăț. După ce s-au întors peste Ocean, mama Alinei s-a gândit să le întoarcă vizita și a plecat în SUA pentru a fi alături de ei. Mariana Vidican a petrecut o zi la piscină alături de nepoții ei și le-a făcut toate poftele celor mici.

„Alina i-a lăsat pe copii în grija părinţilor ei şi în această vară. Gloria şi Alex sunt foarte fericiţi, stau destul de mult prin Timişoara, acolo unde se află şi verişoara lor. Sergiu, fratele Alinei, are şi el o fetiţă, ei se înţeleg de minune. Merg şi la Bucureşti, dar un pic mai rar. Când vor ajunge acolo se vor întâlni cu Patrick şi cu gemenii Angelo şi Antonia, se înţeleg foarte bine cu ei”, a declarat una dintre prietenele Alinei Vidican.

Cristi Borcea nu poate fi alături de copiii lui întrucât se află în spatele gratiilor, dar are grijă ca acestora să nu le lipsească nimic și le trimite lunar pensia alimentară, dar are grijă și ca aceștia să aibă tot ce le trebuie la școală. Alina Vidican și-a deschis o afacere în Miami, un restaurant unde se servește chiar și mămăligă cu brânză la prețul de 8,95 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI