Ce mari au crescut băieții lui Laurențiu Reghecampf. Imagini rare cu cei doi copii pe care îi are împreună cu Corina Caciuc

de: Daoud Andra
09 10. 2024

Laurențiu Reghecampf este un tătic mândru, iar cei mai mici dintre copiii lui îi ocupă tot timpul. Iubita antrenorului a publicat o imagine emoționantă cu Liam și Landon, iar cei care o urmăresc pe rețelele de socializare nu au rămas indiferenți.

Fotografia emoționantă cu băieții lui Reghe

La începutul lunii aprilie e acestui an, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au devenit părinți pentru a doua oară. Landon, cel mai mic membru al familiei, are în prezent 6 luni, iar mama lui l-a surprins recent alături de fratele său mai mare, Liam. Cei doi copii se joacă pe covor, în camera lor, iar internauții au observat cât de mari sunt. Vezi imaginea în galeria foto!

În urmă cu ceva timp, iubita lui Laurențiu Reghecampf făcea declarații în premieră despre copiii ei. Corina Caciuc spunea că încearcă să se adapteze după copii și că Landon, mezinul familiei, este foarte diferit de fratele său, Liam.

”Sincer, mă dau după copil. Încerc oarecum să îi cunosc caracterul, ca să pot să îl educ în așa fel încât să nu fie traumatizat. Sunt foarte mari diferențe între ei, sunt total diferiți. Liam a fost mult mai cuminte și mai liniștit, când era mic, foarte la program. Landon nu, este foarte rebel, doar ce vrea el, atât”, a spus iubita lui Reghe, într-o intervenție la Pro TV.

Câți copii are Laurențiu Reghecampf

Reghe a fost căsătorit de două ori și are în prezent patru copii, toți băieți. Puțini știu că, atunci când era foarte tânăr, Reghe a avut o fetiță, pe care a pierdut-o la o vârstă foarte fragedă. Se întâmpla în perioada în care era căsătorit cu Mariana Pfeiffer și era primul lor copil. Reghe a vorbit, în câteva ocazii, despre pierderea dureroasă din viața lui.

”Eram și foarte tânăr, dar mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente dificile, mai ales că era familia, fosta soție, toată lumea a trăit totul la o intensitate foarte mare. Eu atunci eram jucător la Steaua, aveam mai multă libertate să pot să plec din mediul ăla. Trebuia să mă duc la muncă, trebuia să gândesc pozitiv. Eu cred că am trecut mult mai repede peste momentul ăla, dar în inima și sufletul meu a fost o tragedie foarte mare, mai ales că ne obișnuisem deja cu Analis”, a povestit Laurențiu Reghecampf, în podcastul lui Bursucu.

După pierderea fetiței lor, Reghe și Mariana au devenit părinții unui băiat, pe care l-au botezat Luca. Acesta este și cel mai mare dintre copiii lui Reghe, după care urmează Laurențiu Jr., fiul pe care îl are din căsătoria cu Anamaria Prodan. După despărțirea de impresară, antrenorul a început o relație cu Corina Caciuc, care i-a mai dăruit doi băieți, Liam și Landon.