Ce mănâncă Kate Middleton în fiecare dimineaţă. Aşa îşi menţine greutatea, Prinţesa de Wales are o siluetă de invidiat

de: Andrei Simion
31 03. 2023

Prințesa de Wales are apariții numai una și una, fiind întotdeauna admirată de fanii săi pentru fizicul de invidiat. Nu oricum a reușit soția Prințului William să se bucure de o siluetă excepțională. Află în rândurile de mai jos ce mănâncă Kate Middleton în fiecare dimineaţă. Respectă zilnic o dietă foarte sănătoasă.

Kate Middleton, foarte atentă la alimentație

Kate Middleton are 41 de ani și este mamă a trei copii. A reușit să sfideze, însă, trecerea timpului, bucurându-se de o siluetă excepțională. La fiecare apariție publică, își uimește fanii cu trupul său parcă tras prin inel. Experții regali au dezvăluit că partenera de viață a Prințului William este foarte grijulie în privința programului alimentar.

Prințesa de Wales acordă o atenție deosebită produselor pe care le consumă zilnic. Pe lângă faptul că reușește să se mențină în formă, se bucură și de un nivel de energie ridicat. Astfel, poate să se împartă între îndatoririle regale și cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Viitoarea regină a Marii Britanii este foarte cumpătată când vine vorba despre alimentația sa. Consumă multe fructe și legume – cât mai naturale posibil. De foarte multe ori, gătește mâncarea acasă, evitând să o achiziționeze preparată din diverse localuri sau restaurante.

În plus, soția Prințului William face multe exerciții fizice, însă nu asupra acestui aspect ne vom opri astăzi. Kate Middleton respectă cu strictețe sfaturile recomandate de specialiștii în nutriție. La micul-dejun, alege să mănânce întotdeauna aceleași produse. Află în rândurile de mai jos ce mănâncă viitoarea regină dimineața.

Ce mănâncă Kate Middleton în fiecare dimineaţă

Experții regali spun că Prințesa de Wales are grijă să consume, în absolut fiecare dimineață, aceleași produse, în general. Uneori, le înlocuiește, însă doar cu alimente care furnizează aceeași cantitate de nutrienți. La micul-dejun, mănâncă mai multe preparate, primul pe listă fiind terciul din fulgi de ovăz, o sursă bogată de fier, proteine, carbohidrați și fibre.

După terciul din fulgi de ovăz, Kate Middleton obișnuiește să bea un smoothie preparat dintr-o serie de alimente sănătoase. Varza kale, spanacul și spirulina sunt primele ingrediente de pe lista produselor bogate în proteine pe care le folosește Prințesa de Wales. Altfel, își face smoothie cu matcha, romaine, coriandru și afine.

Te-ar putea interesa și: Meseria pe care a avut-o Kate Middleton înainte să devină celebră. A povestit tot, fără nicio jenă

Cu o astfel de alimentație, nici nu este de mirare că soția Prințului William radiază la fiecare apariție!