28 ian. 2022 | 09:11

Ce lovitură dură a primit Andreea Mantea. Șefii de la Kanal D nici nu au vrut să audă

Monden
Ce lovitură dură a primit Andreea Mantea. Șefii de la Kanal D nici nu au vrut să audă
Andreea Mantea, lovitură din partea șefilor Kanal D

Andreea Mantea a primit o lovitură dură! Șefii de la Kanal D au refuzat-o. Ce se întâmplă cu celebra prezentatoare? Fanii ei au rămas surprinși de cele aflate recent. Cu cine a fost înlocuită în cadrul unui proiect?

Andreea Mantea, refuzată de șefii Kanal D

Andreea Mantea este una din cele mai iubite prezentatoare TV de la noi, iar de-a lungul timpului a fost la cârma multor emisiuni plăcute de public. Aceasta ar fi dorit să revină acum la ‘Puterea Dragostei’, însă a fost refuzată de compania turcească. Bruneta se afla pe tărâmul turcesc în urmă cu doi ani.

Vedeta a reușit să aducă audiențe record postului, dar mai apoi aceasta a dorit să se întoarcă în România. După luni bune petrecute pe platourile de filmare din Turcia, Andreea a decis să se întoarcă acasă și a refuzat să mai prezinte show-ul.

Șefii Kanal D i-au permis mai apoi să difuzeze propria emisiune, produsă practic de firma ei, dar nu a avut audiențele sperate. Vedeta a primit un alt format social care se difuzează doar sâmbăta, dar nici acesta nu are succes.

Emisiunea cu și despre dragoste a continuat să adune lumea în fața micilor ecrane și fără Mantea, astfel s-a ajuns la concluzia că nu aceasta era cea care aducea cifre mari, ci proiectul în sine, arată cancan.ro. Amintim că cea care prezintă acum show-ul este Cristina Mihaela Dorobanțu, care se află în Turcia de mai bine de un an și jumătate.

Producătorii nu o mai vor pe Andreea și o preferă mult pe moderatoare de acum. Cristina Mihaela a acceptat toate condițiile și a renunțat chiar și la iubitul ei de dragul job-ului. Fanii o așteaptă pe Andreea la cârma altor proiecte.

„O experiență minunată”

Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ a declarat recent că se întoarce în țară după un an și jumătate în care a lucrat la foc intens.

”De aproximativ două ore mă chinui să imi fac curaj să imi strâng bagajele. Ce bagaje? Bagajele pentru Romaniaaa!! Da! Mă mut înapoi în țară, am zis să fac mare anunț asa obosită, mă rog, am avut o zi destul grea și mai urmează cateva la fel de grele, iar după toată această nebunie în sfârșit mă voi relaxa.

Merg câteva zile în vacanță dupa un an si ceva de muncit aproape zilnic, dar nu ma plang pentru ca a fost frumos, a fost o experiență minunată”, le-a mărturisit prezentatoarea internauților în cadrul unor clipuri postate pe Story.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro