Ce lovitură dură a primit Andreea Mantea. Șefii de la Kanal D nici nu au vrut să audă

Ce lovitură dură a primit Andreea Mantea. Șefii de la Kanal D nici nu au vrut să audă
Andreea Mantea, lovitură din partea șefilor Kanal D

Andreea Mantea a primit o lovitură dură! Șefii de la Kanal D au refuzat-o. Ce se întâmplă cu celebra prezentatoare? Fanii ei au rămas surprinși de cele aflate recent. Cu cine a fost înlocuită în cadrul unui proiect?

Andreea Mantea, refuzată de șefii Kanal D

Andreea Mantea este una din cele mai iubite prezentatoare TV de la noi, iar de-a lungul timpului a fost la cârma multor emisiuni plăcute de public. Aceasta ar fi dorit să revină acum la ‘Puterea Dragostei’, însă a fost refuzată de compania turcească. Bruneta se afla pe tărâmul turcesc în urmă cu doi ani.

Vedeta a reușit să aducă audiențe record postului, dar mai apoi aceasta a dorit să se întoarcă în România. După luni bune petrecute pe platourile de filmare din Turcia, Andreea a decis să se întoarcă acasă și a refuzat să mai prezinte show-ul.

Șefii Kanal D i-au permis mai apoi să difuzeze propria emisiune, produsă practic de firma ei, dar nu a avut audiențele sperate. Vedeta a primit un alt format social care se difuzează doar sâmbăta, dar nici acesta nu are succes.

Emisiunea cu și despre dragoste a continuat să adune lumea în fața micilor ecrane și fără Mantea, astfel s-a ajuns la concluzia că nu aceasta era cea care aducea cifre mari, ci proiectul în sine, arată cancan.ro. Amintim că cea care prezintă acum show-ul este Cristina Mihaela Dorobanțu, care se află în Turcia de mai bine de un an și jumătate.

Producătorii nu o mai vor pe Andreea și o preferă mult pe moderatoare de acum. Cristina Mihaela a acceptat toate condițiile și a renunțat chiar și la iubitul ei de dragul job-ului. Fanii o așteaptă pe Andreea la cârma altor proiecte.

„O experiență minunată”

Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ a declarat recent că se întoarce în țară după un an și jumătate în care a lucrat la foc intens.

”De aproximativ două ore mă chinui să imi fac curaj să imi strâng bagajele. Ce bagaje? Bagajele pentru Romaniaaa!! Da! Mă mut înapoi în țară, am zis să fac mare anunț asa obosită, mă rog, am avut o zi destul grea și mai urmează cateva la fel de grele, iar după toată această nebunie în sfârșit mă voi relaxa.

Merg câteva zile în vacanță dupa un an si ceva de muncit aproape zilnic, dar nu ma plang pentru ca a fost frumos, a fost o experiență minunată”, le-a mărturisit prezentatoarea internauților în cadrul unor clipuri postate pe Story.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI