Ce le-a cerut Gheorghe Dincă anchetatorilor, în timpul reconstituirii crimelor de la Caracal. Martorii, revoltați

Dincă, cerere specială în timpul reconstituirii. Martorii au fost șocați

Gheorghe Dincă a surprins astăzi cu o cerere deosebită la adresa anchetatorilor. Azi este una dintre cele mai importante zile din cele mai bine de șapte săptămâni de la apelul disperat al Alexanrei la 112. Martorii veniți să vadă cursul scenelor tragice care au făcut o familie să-și piardă prematur fiica au fost de-a dreptul șocați de impertinența criminalului Din Caracal. Ce doleanță deosebită a avut Gheorghe Dincă?

Dincă, cerere deosebită în timpul reconstituirii

Din momentul în care Dincă a fost prins, a lăsat la vedere un respect exacerbat de sine și o impertinență greu de dus pentru anchetatori, polițiști, avocați sau alte persoane care i-au văzut chipul în cele șapte săptămâni. Încă de când a ajuns pe mâna oamenilor legii a avut tot felul de doleanțe, normale pentru un cetățean, dar nu și pentru un monstru, așa cum este cunoscut în întreaga țară.

În această dimineață, 16 septembrie, a avut loc (în sfârșit) reconstituirea. S-a recreat momentul răpirii și uciderii Alexandrei Măceșanu care să clarifice odată pentru totdeauna care a fost, de fapt, firul poveștii. Zis și făcut! Dincă a stat ce a stat unde l-au pus oamenii legii, dar ceva i-a creat un disconfort.

Ce le-a cerut Dincă anchetatorilor, în timpul perchezițiilor?
Ce le-a cerut Dincă anchetatorilor, în timpul perchezițiilor?

Ce nemulțumire a avut?

Soarele, bat-l vina! Criminalul din Caracal, sensibil de fel, cum s-a arătat și până acum, a cerut să fie mutat la umbră. De-a lungul șederii în arest, a cerut în special să i se schimbe hainele cu unele curate, apă rece și să aibă condiții decende.

De asemenea, un alt moft al criminalului l-a reprezentat vizita la INML, după ce s-a plâns de dureri din cauza unor lovituri atribuite de către jandarmi. Spre nenorocul călăului Alexandrei Măceșanu, specialiștii au susținut că nu are nimic atât de grav precum spunea acesta. Amintim că suma plătită de stat, din munca românilor, pentru cheltuielile atribuite cazului Caracal, a fost de nu mai puțin de 100.000 de euro. 100.000 de euro alături de joaca bărbatului cu anchetatorii, dând piste false și cu o batjocură incomensurabilă parcă al adresa tuturor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI