Ce l-a întrebat fiica Oanei Mizil pe Serghei, unchiul ei. Unde e acum soția lui Marian Vanghelie (exclusiv)

Ce l-a întrebat fiica Oanei Mizil pe Serghei, unchiul ei. Unde e acum soția lui Marian Vanghelie (exclusiv)
Serghei Mizil a primit o întrebare de la fiica Oanei. Ce a vrut să știe micuța de la unchiul său?

Serghei Mizil a rămas surprins de întrebarea pe care i-a adresat-o fiica Oanei. Ce a vrut să știe micuța de cinci ani de la unchiul ei și unde se află acum soția lui Marian Vanghelie? Iată mai multe detalii din partea apropiaților cuplului!

Ce l-a întrebat fiica Oanei Mizil pe unchiul ei. Serghei a spus tot!

Scandalul momentului îi are drept protagoniști pe Oana Mizil și Marian Vanghelie. Femeia a fost agresată de partenerul ei de viață în cursul nopții de sâmbătă. Aceasta a ajuns la scurt timp la o unitate medicală din Capitală unde a primit îngrijiri, dar nu a fost necesară internarea.

Totul s-a petrecut pe data de 24 iulie, în jurul orelor 02:08. Polițiștii au emis un Ordin de Protecție Provizoriu împotriva lui Marian Vanghelie în urma agresiunilor administrate iubitei sale.

Serghei Mizil ne-a oferit în exclusivitate primele declarații despre tristul eveniment. Afaceristul abia se întorsese acasă la orele 09:00 ale dimineții când a auzit detaliile noului scandal mediatic. Fiica Oanei l-a întrebat pe cel din urmă despre incident. Partenera lui Marian Vanghelie se află acum acasă, alături de micuța ei.

„M-am intors acasa la 9.00 dimineata de la o petrecere si de atunci numai asta aud, in sus si in jos. Pana si Maria, fata de cinci a Oanei m-a intrebat despre asta. Nu e niciun incident. Oamenii se mai cearta, nu stiu. Dar Oana e acasa, langa copilul ei. Ce vreti sa va spun, ca i-au taiat capul si i-au pus in loc capul meu?”
Serghei Mizil

„Am sunat-o pe Oana, dar nu mi-a răspuns”

Mădălin Voicu a declarat că va încerca să vorbească separat cu cei doi pentru a afla ambele părți de vedere asupra celor întâmplate. Din păcate, Oana nu a răspuns la apelurile lui telefonice. Cu toate astea, speră ca totul să fie bine, dar întâi de toate să afle de la sursă ce s-a întâmplat.

„Am aflat si eu despre acest incident. Din cate am inteles a existat si o altercatie, dar nu cunosc amanunte. Am sunat-o pe Oana, dar nu mi-a raspuns. Voi incerca sa vorbeac cu fiecare dintre ei, in primul rand pentru a afla direct de la sursa despre ce e vorba si abia apoi voi comenta…repet, doresc sa vorbesc cu amandoi, mai intai cu Oana, apoi si cu Marian”, ne-a declarat nasul de cununie al Oanei in exclusivitate

  • Mesajul Poliției

„Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”
Poliție

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI