Ce iubiți celebri din Italia a avut Alexandra Dinu. Cât de aproape a fost de o nouă nuntă

Ce iubiți celebri din Italia a avut Alexandra Dinu. Cât de aproape a fost de o nouă nuntă

Alexandra Dinu s-a bucurat de atneția unor bărbați doriți și celebri din Italia. Cunoscutul jurat de la „Românii au talent” a fost chiar foarte aproape de un nou mariaj. Ce parteneri cunsocuți a avut blondina?

Cu ce bărbați celebri s-a iubit Alexandra Dinu?

Alexandra Dinu este una din cele mai frumoase femei din România, așa că toată lumea știe că e curtată de bărbați din toată lumea, mai cu seamă că a luat contact ani buni cu un scenariu de poveste departe de meleaguri.

Acum a revenit în prim-plan datorită rolului de la masa juriului din cadrul emisiunii „Românii au talent”, așa că e în vizorul tuturor. Cu toate astea, puțini știut care sunt bărbații celebri care i-au atins inima. Fosta soție a lui Adrian Mutu chiar a și fost la un pas de căsătorie cu trei dintre ei, dar se pare că destinul a avut alte planuri pentru ea.

Ultima oară a fost surprinsă în compania lui Ziv Tetelman. Poveștile de dragoste cu bărbați cunoscuți au început în anul 2005, atunci când blonda l-a întâlnit pe Carlo Cancellieri, un bancher cunoscut din Roma. La un an distanță, românca noastră se bucura de cererea în căsătorie a acestuia.

Deși a pus DA, relația lor nu a trecut mai departe de logodnă pentru că cei doi s-au despărțit la un an de la aceasta. A urmat apoi povestea alături de Andrea Rizzoli Jr., producător de filme și fiul actriței Eleonora Georgi.

Cei din urmă s-au iubit între anii 2008 și 2012, dar iată că nici de data asta nu a fost să fie: ”Am facut unul dintre filmele lui și cu ocazia asta ne-am cunoscut. Ne-am văzut de nenumărate ori, până când am decis să formăm un cuplu.

Probabil că în viitor mă voi căsători. Nu știu dacă în viitorul apropiat sau îndepărtat, însă există discuții în acest sens. Încă mai cântăresc”, povestea Alexandra Dinu înainte de despărțire.

Se zvonește că ar avea o nouă idilă

După două relații serioase nereușite și un mariaj eșuat a apărut Luca Bastianello, colegul său de platou din cadrul serialului ”Rosso San Valentino”. Vedeta venea atunci numai cu cuvinte de laudă la adresa actorului cu care a fost la un pas să-și unească destinul:

”Luca e o persoană liniștită, e modest, umil. Nu îi place viața de noapte, nici cluburile. Am căutat o astfel de persoană, fiindcă nici mie nu îmi plac. Luca îmi corespunde. Ne pregătim și pentru pasul cel mare. O să ne căsătorim”, a declarat vedeta în 2013.

Ultimul personaj cunoscut a fost Jeffrey Greenstein, producător de film la Hollywood. Aceștia s-au iubit preț de 7 ani, iar despărțirea le-a bătut la ușă tocmai când nimeni nu credea, în urmă cu o lună. Bărbatul are deja pe altcineva.

Mai exact, artistul se iubește acum cu modelul Salome Chandler. Alexandra nu stă nici ea pe loc, pentru că recent a fost surprinsă de către paparazzi spynews.ro în compania lui Ziv Tetelman. Momentan doar se zvonește despre o idilă, dar niciunul dintre cei implicați nu a confirmat sau infirmat vreo legătură mai strânsă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI