Ce interdicție are Teo Trandafir în propria casă. Vedeta a povestit tot la Kanal D

Care este lucrul la care Teo Trandafir are interdicție în propria casă

Teo Trandafir și fiica sa, Maya, locuiesc împreună într-o casă nouă, în care s-au mutat în urmă cu câteva luni de zile. Deși locuiesc în chirie, cele două își organizează spațiul și timpul petrecut, în funcție de programul lor. Recent, Teo Trandafir a mărturisit în cadrul emisiunii de la Kanal D că are totuși o interdicție în propria casă. Vedeta respectă cu sfințenie această regulă, de dragul fiicei sale.

Ce interdicție are Teo Tradafir în propria casă. Maya nu îi permite acest lucru niciodată

Relația dintre Teo și Maya este una superbă, pe care mulți părinți și-ar dori să o aibă cu proprii copii. Însă aceasta nu este obținută fără sacrificii de ambele părți. Cele două discută despre orice și sunt, dincolo de mamă și fiică, și cele mai bune prietene. Totuși, există o regulă în casa vedetei de la Kanal D pe care niciodată nu o încalcă. Teo și Maya s-au mutat în urmă cu mai multe luni în chirie, într-o casă dintr-o zonă liniștită a Bucureștiului. Pentru că a considerat că este un angajament extrem de important să își cumpere propria locuință, Teo a optat pentru chirie și se declară mulțumită.

Atât Maya cât și fiica sa s-au îndrăgostit la prima vedere de noua lor casă, pe care au descoperit-o extrem de primitoare. Cele două s-au instalat și și-au împărțit spațiul după bunul plac, bucurându-se de confort și timpul petrecut împreună. Deși au multe momente în care discută despre evenimentele din timpul zilei sau planurile de viitor, există și situații în care intimitatea își spune cuvântul. Teo Trandafir a dezvăluit la Kanal D care este interdicția pe care o respectă de fiecare dată, în casă.

„Nu deranja”. Motivul pentru care Teo nu intră în camera fiicei sale

Vedeta TV a povestit că acordă un mare respect momentelor de intimitate ale fiicei sale. În urmă cu mai mult timp, Maya, pe când era mult mai mică, a lipit de ușa camerei sale un afiș pe care era trecut mesajul „Nu deranja”. Astfel, Teo Trandafir a primit interdicție să intre în camera fiicei sale de atunci și respectă acest lucru cu sfințenie. Vedeta a recunoscut că este important pentru Maya, care a devenit între timp o adolescentă în toată regula, să aibă spațiul său.

În noua casă, fiecare dintre cele două are camera ei, Teo și Maya regăsindu-se în zona livingului sau la bucătărie atunci când își doresc să petreacă timpul împreună. Altfel, vedeta de la Kanal D îi respectă intimitatea fiicei sale și nu intră niciodată în camera ei fără să bată înainte la ușă. Am putea spune că este un gest de politețe în primul rând, dar și o dovadă că Teo este mamă modernă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI