Ce înseamnă dacă visezi o persoană dragă care a murit. Semnificație neașteptată

de: Ioana Bucur
03 08. 2023

Pentru unii, sunt apariții care aduc o stare de bine, o alinare a dorului, pentru alții, sursă de neliniște, poate chiar teamă. Află, din rândurile de mai jos, ce înseamnă dacă visezi o persoană dragă care a murit. Ce semnificație neașteptată are.

Ce înseamnă dacă visezi o persoană dragă care a murit

Orele pe care le petrecem dormind sunt esențiale pentru organism, în special pentru sistemul nervos. Este perioada în care creierul nostru se odihnește, se reface după stresul provocat de activitățile de zi cu zi. În acest interval, activitatea cerebrală nu se oprește, ci se schimbă complet, mintea noastră reușind să creeze situații și scenarii care mai de care mai bizare.

Nu reușim să ne aducem aminte mereu ce am visat în noaptea precedentă, însă oameni din toate colțurile lumii pot spune că în vis au văzut, cel puțin o dată, o persoană dragă pe care au pierdut-o.

De-a lungul timpului, semnificația viselor a fost îndelung dezbătută, specialiștii oferind diferite interpretări.

Te-ar putea interesa și: Ce înseamnă dacă visezi găini. Aduce mare noroc, nu te-ai fi gândit niciodată la asta

foto: Pexels

Ce semnificație are, de fapt, această apariție

Ce înseamnă dacă visezi o persoană dragă care a murit? Pentru unii, sunt apariții care aduc o stare de liniște, o alinare a dorului, pentru alții, sursă de neliniște, poate chiar teamă.

Se pare că persoanele decedate care ne apar în minte în timp ce visăm sunt, de fapt, un mod în care subconștientul transformă stările de vinovăție, regretele sau nemulțumirile pe care le avem cu privire la unele acțiuni și decizii luate în viața de zi cu zi.

Cu alte cuvinte, aceste apariții simbolizează frustrarea legată de propria persoană, dezamăgire personală.

Un alt mod de a interpreta acest tip de vis este faptul că simțim că avem nevoie să adoptăm anumite caracteristici ale acelei persoane pe care nu o mai avem lângă noi pentru a rezolva anumite situații mai dificile prin care trecem în acele momente.

Te-ar putea interesa și: Ce înseamnă când visezi flori. Semnificația secretă a acestui vis