Ce înseamnă dacă te trezești noaptea la aceeași oră. Ce se întâmplă în corpul tău

Ce înseamnă dacă te trezești noaptea la aceeași oră. Ce se întâmplă în corpul tău

Mulți dintre noi avem un ritual în timpul nopții, pe care nu știm să îl explicăm. Cu toate acestea, nu o dată ni s-a întâmplat să fim deranjați de faptul că în fiecare noapte ne trezim în jurul aceleiași ore, fără un motiv în mod special și adormim la loc destul de greu. Ți-ai pus vreodată probleme în acest sens? Iată care ar putea fi explicațiile.

Medicina chineză are răspunsul

Potrivit medicinei chineze, trezirile în mod repetat, la o anumită oră pe parcursul nopții reprezintă un mesaj pe care corpul tău vrea să ți-l transmită. Astfel, în funcție de ora la care te trezești, o anumită parte a corpului tău vrea să te atenționeze în legătură cu ceva.

Medicina chineză susține că există 12 organe care funcționează la potențialul lor pentru o perioadă de două ore. Cine se trezește într-un anumit interval orar, înseamnă că are probleme la unul dintre organele aferente acelei ore, ceea ce înseamnă că nu poate funcționa la capacitate maximă.

Potrivit bzi.ro, între orele 1 am-3 am, ficatul funcționează la capacitate maximă, între 3 am-5 am sunt plamânii, între 5 am-7 am avem de-a face cu intestinul gros, iar între 7-9 am, cu stomacul.

Te trezesti intre 23:00 și 1:00

La nivel fizic: Potrivit medicine chinezești, cea care funcționează în acest interval este vezica biliară. Aceasta are rolul de a stoca bila secretată de ficat pentru a împiedica ajungerea ei în interstin în momentul digestiei. Un moment în care vezica biliară îți poate face probleme este atunci când are depozitată pe ea prea multe grăsimi.

La nivel psihologic: Există și motivația unei neliniști de natură emoțională. Astfel că, persoanele care se trezesc în aceste intervale orare, Din punct de vedere emoțional, neliniștea în acest interval poate insemna că vă este teamă să nu vă fie invadat teritoriul sau că ați fost victimele unei nedreptăți.

Te trezești între 1:00 și 3:00

Dacă te trezești frecvent în acest interval orar te poți gândi dacă nu cumva este vorba de o problemă de respirație greoaie. Potrivit medicine chineze, în miezul nopții plămânii noștri funcționează continuu. Aceste organe au rolul de a alimenta organismul cu oxigen șide a elimina dioxidul de carbon. Atunci când ai probleme cu plămânii pot apărea și probleme cu respirația.

Din punct de vedere psihologic, problemele pulmonare ar putea apărea atunci când vă simțiți apăsați de o tristețe sau sunteți fără speranță atunci când vine vorba despre viitorul dumneavoastră.

Te trezești după 5:00

Din punct de vedere fizic, trezirea după ce ai intrat deja în miezul dimineții ar putea fi semn că intestinul gros îți dă bătăi de cap și nu funcționează la capacitatea maximă. Intervalul lui de funcționare optima este între 5-7 dimineața.
Dacă te trezești în aceastp perioadă, fie ai probleme digestive sau poate că ai mâncat ceva necorespunzător cu o seară înainte.

Din punct de vedere psihologic, medicina chinezească susține că ai avea o povară de care și-e greu să te eliberezi, punând presiune pe liniștea de odinioară, potrivit bzi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI