Ce înseamnă dacă o cifră apare de mai multe ori în CNP-ul tău. Cine face mulți bani și cine sunt liderii

de: Bișinicu Andreea
15 03. 2022

Codul numeric personal reprezintă un cod format din 13 cifre prin care poate fi identificată orice persoană născută/rezidentă în România. Deși oamenii sunt tot mai reticenți în a folosi CNP-ul, iată ce trebuie să știi dacă se repetă cifrele. Ce spun acestea despre trăsăturile tale de caracter.

Ce semnifică CNP-ul

Codul numeric personal sau CNP-ul cum este prescurtat este un cod de 13 cifre prin care este identificat orice persoană născută și/sau rezidentă în România.

Sistemul CNP-ului din buletin a fost introdus pe data de 2 martie 1978. Din înșiruirea de cifre, primele şapte reprezintă datele tale de identificare, precum sexul persoanei și data nașterii, iar următoarele 6 sunt cifre unice, după modelul SAALLZZJJNNNC.

Persoanele de sex masculin au cifra 1 la începutul CNP-ului, în timp ce reprezentantelor sexului feminin le revine cifra 2, la începutul coduluin numeric personal.

Poate nu te-ai gândit la asta, până acum, dar numerologia ne arată ce simbolizează faptul că anumite cifre se repetă codul numeric personal. Astfel, dacă se repetă o anumită cifră, există o anumită semnificație.

Cifra 1

Persoanele care au CNP-ul în care se repetă cifra 1 sunt lideri înnăscuți, persoane dominante și impunătoare, independente și originale. Defectul lor principal este egoismul.

Cifra 2

Ai cifra 2 de mai multe ori în CNP? Acest lucru dă de înțeles că ești genul de om care știe să coopereze, este echilibrat și mediază toate conflictele din jurul său. Ești puternic și cumsecade, adorat de toți prietenii. Defectul tău principal este sensibilitatea.

Cifra 3

Dacă se repetă cifra 3, ești un bun comunicator și ai multă creativitate. Sociabil din fire reușești să te bucuri de orice moment din viață. Defectul tău principal este nepăsarea.

Cifra 4

Dacă se repetă cifra 4 înseamnă că ești o persoană pe care te poți baza, o persoană muncitoare și corectă. Defectul tău principal este doința de răzbunare.

Cifra 5

O persoană care are de mai multe ori cifra 5 în CNP iubește aventura, comunică excelent cu oamenii din jurk este sociabil și adoră să fie în centrul atenției. Defectul său principal este imaturitatea.

Cifra 6

Dacă se repetă cifra 6 înseamnă că ești o persoană familistă și responsabilă. Echilibrul îți caracterizează viața. Defectul tău principal este că te crezi salvatorul lumii.

Cifra 7

În cazul în care se repetă cifra 7 în CNP-ul tău, atunci ești o persoană înțeleaptă, curioasă și extrem de energică. Vrei să descoperi lucruri noi în fiecare zi. Defectul tău principal este egoismul.

Cifra 8

Atunci când se repetă cifra 8 în CNP înseamnă că vorbim de un om ambițios care poate strânge averi întregi, un bun afacerist, cu o gândire analitică. Defectul său principal este lăcomia.