Ce înseamnă anul Șobolanului în Horoscopul chinezesc. Semnele din China pentru 2020

Autor: Năstase Mirabela - 12:51, 24 ian. 2020
Ce înseamnă anul Șobolanului în Horoscopul chinezesc. Semnele din China pentru 2020

Vine un An Nou Chinezesc, și anume Anul Șobolanului de Metal, iar ajunul intrării în el este marcat vineri, 25 ianuarie, când ia final Anul Porcului de Pământ. Specialiștii sunt de părere că anul 2020 este unul carcat de succes, Șobolanul fiind asociat cu protecția și prosperitatea. Este un an al noilor începuturi, al noilor oportunități în iubire, dar și în plan financiar.

Ce înseamnă anul Șobolanului în Horoscopul chinezesc

Șobolanul este primul dintre cele 12 semne zodiacale chinezești, iar din acest motiv, anul în curs este văzut ca un an al noilor începuturi. Anul Șobolanului de Metal se anunță unul puternic, prosper și norocos, un an bun pentru a crea noi lucruri, noi business-uri, noi proiecte, noi stări de evoluție. Toate acestea se vor îndeplini însă dacă vor fi planificate amănunțit.

Încă de la începutul anului vom avea parte de motivare și de energie creativă, concretizându-se prin îndeplinirirea lucrurilor pe care oamenii le doresc în viață. Specialiștii recomandă,a șadar, în includerea în meniului de Anul Nou Chinezesc alimente preferate de șobolan, cum ar fi nucile și brânzeturile, dar și purtarea celor mai sofisticate haine și bijuterii, deoerece acestui semn zodiacal îi place opulența.

Elementul metal este asociat cu apa, iar aceasta generează productivitate și activitate în industriile care îl folosesc. În ceea ce privește cariera și averea, specialiștii sunt de părere că pentru a ne atinge țelurile, trebuie să fim constanți, inflexibili și să nu ne lăsăm doborâți de prima ploaie. Trebuie, de asemnea, să ne bazăm pe propriile forțe și să ne rezolvăm singuri problemele.

Cum ne merge în iubire, sănătate, carieră

În iubire, anul 2020 va fi unul calm, armonios, iar comunicarea va fi elementul cheie al oricărei relații. Totuși, cea de-a doua parte a anului poate fi marcată de lipsă de încredere, generate de minciuni.

La capitolul sănătate, vom avea o stare bună, cu excepția momentelor de mare oboseală. Vom avea parte de multă energie în adoua parte a anului, iar starea sănătății fizice și mentale va fi de invidiat. Sportul se va dovedi a fi un bun medicament pentru trup și suflet, la orice vârstă.

Norocul va fi de partea tuturor semnelor în anul 2020, dar oamenii trebuie să îl atingă imediat, spun astrologii. Cei plini de entuziasm vor sesiza imediat oportunitățile și vor avea succes. De asemenea, simbolurile Feng Shui ale anului sunt reprezentate de numerele: 5, 7, 9;, de culorile: alb, galben, albastru, verde, gri şi negru;, de zilele norocoase: 4, 8, 13, 22. Copiii născuți sub acest semn sunt fini observatori și atrag atenția celorlalți. Au abilități înnăscute de lider și o mare capacitate de autocontrol, sunt disciplinați și norocoși în viață.

Anii Șobolanului sunt 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 şi 2032.

Ce aduce Anul Șobolanului de Metal

Printre personalităţile născute sub semnul Şobolanului se numără: Katy Perry, Antonio Banderas, Avril Lavigne, Antonio Moreno, Ben Affleck, Bobby Avila,Cameron Diaz, Carlos Delgado, Churchill, Colin Firth, President Jimmy Carter, Fernando Valenzuela, Hector Elizondo, Hugh Grant, Juanes, Jude Law, Julianne Moore, Justina Machado, Kathy Bates, Kenny Loggins, Marlon Brando, Mozart, Pedro Armendáriz, President George Washington, Ron Moody, Samuel J Jackson, Sean Penn, Shakespeare, Timothy Hutton, Tim Cook, Mark Zuckerberg, Scarlett Johansson.

Anul Șobolanului de Metal aduce, așadar, beneficii, oportunități, întâlniri karmice, noroc și echilibru. Cele 12 semne ale Zodiacului chinezesc sunt: șobolanul, boul, tigrul, iepurele, dragonul, șarpele, calul, oaia (capra), maimuța, cocoșul, câinele și porcul. Apartenența la o anumită zodie se stabilește, în Zodiacul chinezesc, în funcție de anul nașterii și de data nașterii. O anumită zodie se repetă o dată la 12 ani.

Calendarul chinezesc ține cont de ciclurile Lunii, iar Anul Nou chinezesc nu are o data fixă: acesta cade însă întotdeauna în intervalul 21 ianuarie – 19 februarie, la a doua Lună nouă după solstițiul de iarnă. Sărbătorirea Anului Nou chinezesc are loc 15 zile la rând, atât cât durează un ciclu lunar, de la Luna nouă la Luna plină. Fiecare dintre cele 15 zile de sărbătoare este dedicată unor anume activități sociale și familiale. Anul acesta, Anul Nou Chinezesc debutează pe 25 ianuarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI