Ce înălțime are Selly de la 5GANG. ”Doar în această poză sunt mai înalt decât Laura Giurcanu!” FOTO

de: Alexandra Chivu
01 11. 2019

Andrei Șelaru, alias Selly, este fondatorul trupei 5 GANG și a devenit, în câțiva ani, o vedetă pe Youtube-ul românesc. Drept pentru care, fanii lui doresc să afle cât mai multe detalii despre el. Ce înălțime are tânărul?

Ce înălțime are Selly de la 5GANG?

Andrei Șelaru este cunoscut de jumătate din tineret drept Selly, căci așa s-a și prezentat pe internet acum mulți ani când și-a deschis un canal de vlog, cu care azi face furori. Băiatul face senzație pe internet, de unde reușește să scoată bani frumoși, alături de trupa 5 GANG.

Astfel, fie că unii doresc ori ba, realitatea este că acești tineri fac ravagii printre micuții României. Au concerte prin țară, sunt idolatrizați de mulți și au scos chiar și o linie de rechizite cu numele trupei. Așadar, publicul îi dorește și are curiozități în ceea ce-i privește.

Totul despre mica legendă de pe internet

Despre Selly știm că este născut în 28 februarie, că are 18 ani, este din Craiova și are 1,8 metri. Curiozitatea legată de înălțimea sa a venit în urma unei fotografii postate de el, pe Instagram, în care se afla alături de modelul Laura Giucanu. Deși fata este mult mai înaltă decât el, în imagine, lucrurile stau diferit, iar de aici și controversa.

Fotografia postată de Selly în care el pare mai înalt decat Laura Giurcanu

În josul fotografiei, mulți s-au amuzat de diferența de înălțime dintre cei doi, cunoscându-i foarte bine de pe internet, știind că Laura este, fără dar și poate, mai înaltă decat Selly.  „Dar in realitate nu ???, uuuu???, Tare! ?❤️, Și doar în poza asta ai ochii roșii…, Statea ea in genunchi,sau tu cocoţat pe Turnul Eiffel?:), Se mai intampla ??, Prima și singura poză în care ești mai înalt decât Laura, Te-ai pus pe o placă de lemn, de asta ești mai înalt”, au spus fanii.