Ce imagini compromițătoare a primit Liviu Dragnea cu Irina Tănase. A văzut negru în fața ochilor: „E de negăsit!”

Ce imagini compromițătoare a primit Liviu Dragnea cu Irina Tănase. A văzut negru în fața ochilor: „E de negăsit!”
Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase. Cei doi păreau un cuplu extrem de sudat, iar tânăra a fost alături de liderul PSD chiar și când acesta a fost închis. Mulți dintre apropiații celor doi se așteptau ca ei să facă marele pas și să își oficializeze relația la starea civilă. Iată că lucrurile nu au stat deloc așa și cei doi s-au despărțit, totul după ce un prieten de-al amândurora i-a arătat lui Liviu Dragnea un filmuleț trucat. Acum, politicianul a dispărut complet din peisaj și nimeni nu știe unde se află.

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina, după ce a văzut imagini compromițătoare

Familia și prietenii lui Liviu Dragnea sunt îngrijorați pentru el. Politicianul este de negăsit, după ce s-a despărțit de Irina Tănase din cauza unui filmuleț care ar fi fost trucat. El nu a dorit să discute cu iubita lui și a dispărut fără urmă, nimeni neputând să îl contacteze.

Conform unor surse, Liviu Dragnea și Irina s-au despărțit, asta deși în urmă cu câteva săptămâni, fostul lider social-democrat vorbea despre nuntă cu iubita lui.

Acum, lucrurile sunt incerte, iar relația lor este pusă sub semnul întrebării, după ce un apropiat al lui Liviu Dragnea a intervenit în relația lui cu Irina.

”Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit.

 Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă.

A văzut negru în fața ochilor și a plecat”, a dezvăluit o sursă din anturajul celor doi pentru Click!

Politicianul a dispărut fără urmă

Se pare că Liviu Dragnea nu a vrut să discute cu iubita lui despre imaginile pe care le-a văzut, așa că i-a trimis un mesaj și a plecat, fără să spună unde.

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. 

Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei.

Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a adăugat sursa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI