Ce îl lasă Bianca Drăgușanu pe Gabi Bădălău să facă: ”I-am dat eu voie, are dezlegare”

Ce îl lasă Bianca Drăgușanu pe Gabi Bădălău să facă: ”I-am dat eu voie, are dezlegare”
Bianca Drăgușanu i-a dat dezlegare lui Gabi Bădălău: ce îl lasă să facă

Au fost prinși împreună în Dubai, în urmă cu o lună, iar de atunci țin prima pagină a ziarelor. Toată lumea i-a dat oficial despărțiți în urmă cu câteva săptămâni, după episodul în care afaceristul a fost surprins de fotoreporteri în preajma a trei domnișoare. Dar „după ce ne schimbăm numele, atunci mai discutăm. Până atunci, fiecare face ce vrea și ce simte”, a motivat Bianca Drăgușanu, întrebată despre escapada partenerului.

Bianca Drăgușanu, tare permisivă în noua relație. Ce îl lasă pe Gabi Bădălău să facă

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au parte de o dragoste nebună. El iese cu altele, ea spune că între ei nu mai e nimic, dar se pare că orice ar face tot împreună ajung. După ce afaceristul a petrecut recent într-un club din Capitală alături de Florin Salam și câteva domnișoare, bărbatul s-a gândit că este momentul să-și împace iubita. 1 Martie a fost ocazia perfectă. Cei doi au fost surprinși de fotoreporteri luând cina alături de sora și nepotul divei.

Și pe mai departe a fost lapte și miere. Trei zile mai târziu, blondina a dat un interviu în care vorbea despre viața sa cu zâmbetul pe buze, dând detalii despre cum o tratează Bădălău, dar și descriindu-l în termeni elogioși.

Spune că e prea devreme pentru a trece la următorul nivel 

„Până nu ajungem la starea civilă, nimic nu este sigur. Și dacă era soțul meu avea voie să petreacă. Este o prostie să îngrădești pe cineva în acțiunile lui. I-am dat eu voie, i-am făcut dezlegare. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino.

El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul”, a povestit Bianca.

În câteva zile își va serba ziua, așa că, întrebată despre un posibil inel din partea iubitului, diva a spus: „Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI