Ce îi pune să facă Ramona Olaru pe bărbații pe care abia i-a cunoscut. Asistenta TV i-a spus tot lui Dani Oțil

Ce îi pune să facă Ramona Olaru pe bărbații pe care abia i-a cunoscut. Asistenta TV i-a spus tot lui Dani Oțil
Ce ii pune sa faca Ramona Olaru pe barbatii pe care abia i-a cunoscut. Asistenta TV i-a spus tot lui Dani Otil

Celebra asistentă TV de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a scăpat „porumbelul” în direct despre bărbații din viața ei. Ramona Olaru l-a uimit pe Dani Oțil, care a avut o replică de milioane pentru frumoasa blondină.

Ce a dezvăluit Ramona Olaru în direct

Ramona Olaru este o femeie superbă, atuu de care este conștientă și de care profită din plin atunci când vine vorba de agățat bărbații. Ce face, mai nou, vedeta TV, în momentul în care se întâlnește cu un pretendent. A spus tot în emisiunea matinală de la Antena 1, de față cu Dani Oțil.

Ediția „Neatza cu Răzvan și Dani” de luni, 27 septembrie, a fost presărată cu multe momente comice, oferite de Răzvan Simion, Dani Oțil și Ramona Olaru. În contextul valului patru al pandemiei de coronavirus, faimoasa asistentă TV a dezvăluit ce îi pune să facă pe bărbații pe care abia i-a cunoscut. Mărturisirea tinerei l-a uimit pe colegul ei de platou, devenit tătic de curând.

Dialog savuros la „Neatza cu Răzvan și Dani”

La un moment dat, Dani Oțil a fost curios să afle de la Ramona Olaru dacă le cere pretendenților ei test Covid înainte să vină la întâlnire. Fără să stea pe gânduri, vedeta TV a oferit un răspuns scurt și la obiect. Ce a spus prezentatorul TV după declarația blondinei te va amuza copios.

„Ramona, vrem să știm dacă îi vei cere test-Covid unui bărbat pe care abia l-ai cunoscut.”, a întrebat Dani Oțil.

„Da, normal că îi cer. Doar așa voi face.”, a fost răspunsul Ramonei Olaru.

„Să vezi ce coadă va fi la cumpărarea de teste de acum încolo”, a reacționat prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Coadă de pretendenți la ușa asistentei TV

Ramona Olaru recunoaște că nu duce lipsă de pretendenți. Cu toate acestea, nimeni nu s-a ridicat deocamdată la nivelul așteptărilor sale și mai caută.

”Ramona: S-a format o coadă la ușa mea (n.red. de pretendenți), dar parca nu e ce trebuie, nu m-am putut conecta emoțional. Să facem un anunț ca să stea cineva cu mine în pandemie, în carantină.

Dani: În trecut, am făcut casting ca să iau pe cineva cu mine la schi. Mi-au scris măicuțe, neveste, toate categoriile. Și nu puteai să te uiți pe Facebook la profilul lor, primeai doar niște poze pe mail. Mințeau în pozele alea…”, a fost dialogul dintre Ramona și Dani Oțil, în ediția din 24 septembrie a emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI