Ce îi face fiul Ilincăi Vandici mamei sale, când ies din casă. Prezentatoarea Kanal D a mărturisit tot VIDEO EXCLUSIV

Ce îi face fiul Ilincăi Vandici mamei sale, când ies din casă. Prezentatoarea Kanal D a mărturisit tot VIDEO EXCLUSIV
Ce ii face fiul Ilincai Vandici mamei sale, cand ies din casa

Ilinca Vandici  s-a destăinuit pentru impact.ro: „Prefer să duc toate lucrurile în partea frumoasă a vieții. Am renunțat la partea ei de dramă, pe care am avut-o și eu, o bună parte din tinerețe!”

Fiul Ilincăi Vandici este extrem de apropiat de mama sa

Ilinca Vandici, 35 de ani, e deopotrivă prezentatoare de televiziune, dar și actriță. Fostă deținătoare a mai multor titluri de Miss, inclusiv ”Miss Bihor”, zona copilăriei sale, și ”Miss Mamaia”, Ilinca a rămas cu același farmec răpitor, chiar dacă din 2017 s-a așezat la casa ei.

Ilinca s-a măritat cu alesul inimii sale, omul de afaceri Andrei Neacșu,chiar în preajma sărbătorii pascale de acum patru ani, iar în iulie 2017 a venit pe lume și băiețelul lor, Zian. Despre acesta din urmă, Ilinca Vandici spune că e cel care o ține mai mereu în priză.

„Întâmplările haioase recente din viața mea sunt legate de micuțul meu. Spre exemplu,îmi spune . Bun, ne pregătim  și ne îmbrăcăm așa cum se cuvine de tiroliană, ajungem în parc, stăm la coadă la bilete, luăm biletele necesare și când să mergem să ne echipăm efectiv pentru tiroliană, îl aud spunând  cum că .

, spun eu. . Și uite, așa urmează altă coadă de bilete și alte aventuri. El mă ține tânără și-mi pune sângele în mișcare!”, a declarant Ilinca Vandici pentru impact.ro.

Cum a trecut peste partea mai zbuciumată a vieții sale

Pe de altă parte, prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil! de la Kanal D, susține că a trecut de acea parte a vieții sale în care a trăit o parte mai zbuciumată, mai de ”dramă”.

„Mi-am găsit echilibrul și mi-am dus viața în punctul în care îmi permit să fac ce-mi place. Mai mult, duc în general situațiile de viață și lucrurile acolo unde-mi place și acolo unde vreau eu să le duc, adică doar în partea pozitivă.

Am avut și eu o parte bună din tinerețe în care mi-a plăcut să trăiesc din dramă. Am trăit-o, am simțit-o, am plâns-o, am zâmbit-o, dar într-un final am renunțat la ea. Așa se întâmplă și în viață, și cu situațiile reale, și cu oamenii. Trebuie să știi la un moment dat să le dai drumul să plece!”, susține aceeași vedetă.

Fără nicun regret

Mai mult, Ilinca Vandici mărturisește că nu are niciun regret pe această temă, întrucât toate experiențele trăite, inclusiv cele mai rele, „au constituit o piatră de temelie în tot ce constitui eu azi”.

„Dacă nu treceam prin asemenea situații, acum poate că eram în momentul în care făceam drame, făceam nu știu ce, nu eram atentă cu copilul, cu soțul. Nu știu. Așa că le-am luat pe toate, așa cum au venit, le-am așezat frumos, le-am clădit frumos și toate reprezintă eul meu de azi de care sunt mândră. Sunt fericită și nu aș schimba nimic!”, și-a completat ea mărturisirea personal.

Televiziunea, marea sa dragoste

Prezentă luni seara la Gala UCIN, Ilinca Vandici nu a uitat că a jucat cândva într-un serial de televiziune, ”Narcisa sălbatică”, care i-a adus mari satisfacții. Așa că nu prea știe ce-ar alege dacă ar fi pusă opteze între televiziune și cinematografie, deși crede că ar face față cu brio ambelor provocări:

„Aș repeta oricând experiența trăită în serialul de televiziune Narcisa sălbatică. Însă televiziunea rămâne dragostea mea. Pe platoul de televiziune e locul unde mă simt cel mai bine, unde măs simt cea mai apreciată, cea mai iubită și alte lucruri plăcute, de acest gen!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI