Ce îi fac colegii Elenei Marin, când nu sunt filmați la Survivor 2021. Iubitul ei a spus tot

Ce îi fac colegii Elenei Marin, când nu sunt filmați la Survivor 2021. Iubitul ei a spus tot
Ce ii fac colegii Elenei Marin, cand nu sunt filmati la Survivor 2021

Sfârșitul sezonului 2 Survivor România se apropie cu pași rapizi, iar Războinicii și Faimoșii luptă din toate puterile pentru a prinde un loc în cea mai râvnită finală din Republica Dominicană. Săptămâna trecută a fost foarte încărcată emoțional pentru cei din echipa roșie, care au pierdut un coechipier important. Ce a pățit Elena Marin la Consiliu și ce spune logodnicul ei despre starea ei psihică de sănătate.

Ce îi fac colegii Elenei Marin, când nu sunt filmați la Survivor 2021

Raluca Dumitru a părăsit competiția Survivor România, după ce a fost propusă spre eliminare de către favorita publicului Elena Marin. Bruneta și-a luat rămas bun de la colegii ei, cu ochii în lacrimi. În cadrul aceluiași Consiliu de eliminare, Elena Marin nu s-a simțit bine și a chemat deîndată medicul echipei atunci când a simțit că îi curge sânge din nas.

Cu toate că frumoasa dansatoare a fost dintotdeauna o femeie puternică, reușind să țină piept tuturor acuzațiilor venite din partea lui Zanni și a celorlalți coechipieri ai săi de la Faimoși, Elena a cedat și a izbucnit în plâns la Survivor, lucru care i-a captat atenția iubitului ei Andrei. Logodnicul coregrafei a observat că partenera lui nu mai este la fel de susținută de colegii săi de camp la fel ca înainte:

„E foarte greu, mai ales pentru o femeie. Ea e defensivă mereu, ea nu atacă, nu e ofensivă. Dar nu permite glume. O felicit că stă singură… Decât să stea cu nişte bărbaţi care vorbesc cu „băi” e mai bine aşa. Nimeni nu e perfect. Ea e foarte puternică, mereu i-am zis asta.

În ultima vreme, strategia s-a schimbat. Colegii nu mai vorbesc urât de Elena pe faţă, dar când camerele se închid nu o mai încurajează, din contră. Părerea mea de telespectator este că Survivor îi transformă, acolo eşti într-o bulă, nu îţi dai seama cum ai gândi în mod normal. Survivor scoate ce e mai rău din oameni. Eu sunt foarte mândru de ea”, a povestit Andrei, iubitul Elenei Marin, la Teo Show.

De ce i-a fost rău Elenei Marin la Survivor România

Deși a ieșit favorita publicului, lucru la care Faimoasa a mărturisit că nu se aștepta, iată că stresul, oboseala, extenuarea fizică, lipsa hranei și conflictele din interiorul echipei sale și-au spus cuvântul și au afectat-o destul de tare pe Elena Marin.

„Domnul Dan, îmi curge sânge din nas, puteți anunța pe cineva, vă rog? Da, m-am șters la nas și după aia am văzut că am sânge”, a spus Elena Marin, în timp ce colegii ei au mers să vadă ce i se întâmplă.
Cu toate acestea, se pare că există anumite persoane care nu cred în sinceritatea Faimoasei dansatoare, unii dintre ei fiind chiar foști colegi de-ai Elenei Marin, Văzând momentul la televizor, Cucu de la Noaptea Târziu a reacționat imediat pe contul său de Instagram, unde le-a spus internauților părerea sa. Solistul a declarat că Faimoasa a exagerat și s-a „victimizat aiurea”.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI