Ce îi cerea „amantul” Irinei Tănase înainte să se vadă. Liviu Dragnea parcă a presimțit ceva

Ce îi cerea „amantul” Irinei Tănase înainte să se vadă. Liviu Dragnea parcă a presimțit ceva
Ce îi cerea „amantul” Irinei Tănase înainte să se vadă

Noi stenograme halucinante au ieșit la iveală, într-un triunghi amoros ce-i are în prim plan pe Liviu Dragnea, Irina Tănase și Paul, presupusul ei amant. Din discuții reiese clar că acesta punea o oarecare presiune pe ea, cu un anumit aspect. Amintim că fostul lider al PSD ar fi părăsit-o pe Irina Tănase, în ziua când ar fi aflat că este înșelat. El s-a retras la vila sa din Teleorman.

Ce îi cerea „amantul” Irinei Tănase înainte să se vadă

Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase după ce ar fi aflat de conversațiile dintre Irina și presupusul ei amant, Paul. Cei doi amorezi ar fi avut dialoguri incendiare despre relații intime, dar nu numai. Însă noi stenograme indică faptul că între cei doi ar fi existat și discuții legate de bani.

Potrivit stenogramelor publicate de Cancan.ro, Irina ar fi fost cea care îl alimenta pe Paul cu bani, acesta punând chiar și o oarecare presiune pe Irina Tănase, în ce privește banii. El a întrebat-o dacă a făcut rost de bani, iar ea îi spune că mai trebuie să aștepte, întrucât sunt unele probleme. Cu toate acestea,  Irina Tănase îi dă „amantului” ei asigurări că o sumă importantă îi intră în cont.

„PRESUPUSUL AMANT: Iub, cf? De bani ai mai făcut rost?

IRINA: Nu, că strâmbă din nas la orice. Când vin, o să-ți dau cash, că o să-mi bage bani. 10 mii.„, este dialogul dintre cei doi amorezi, potrivit sursei citate.

Cine este bărbatul cu care Irina Tănase l-ar fi înșelat pe Liviu Dragnea

În timp ce Liviu Dragnea a preferat să comenteze pe Facebook doar că „există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”, au apărut și informații despre presupusul amant al Irinei Tănase.

Se pare că bărbatul implicat în relația dintre cei doi se numește Paul, este din Galați, și o știe pe Irina de peste un deceniu. De altfel, cei doi ar fi trăit o poveste de dragoste nu foarte lungă, dar intensă, în trecut.

Tatăl lui are o puternică de succes în domeniul construcțiilor. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, cei doi nu ar fi putut sta departe unul de celălalt nici după ce s-au despărțit oficial. El este un bărbat căsătorit, însă asta nu l-ar fi împiedicat să se vadă și cu fosta lui iubită, în vârstă de 29 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI