Ce idee genială a avut Irinel Columbeanu datorită pandemiei de covid-19. E revoluționară! EXCLUSIV

Ce idee genială a avut Irinel Columbeanu datorită pandemiei de covid-19. E revoluționară! EXCLUSIV
Ce idee geniala a avut Irinel Columbeanu in pandemie

Irinel Columbeanu dezvăluie, printre altele, în paginile cărții sale pe care o va lansa peste doar câteva zile, planurile pe care și le făcuse împreună cu părinții săi și cu Romanița Iovan de a emigra în America. Aventura de peste Ocean a celor patru va putea fi însă urmărită și într-un filmuleț, cu ajutorul unui cod QR, ce va fi inserat în paginile volumului.

Irinel Columbeanu inovație în domeniu, inspirată de pandemie. Despre ce este vorba

Irinel Columbeanu își va lansa cartea, intitulată „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, la care a muncit aproximativ un an de zile, pe data de 15 decembrie.

Primul său volum va conține, în paginile sale, și un cod QR, ca la certificatul verde, iar scanarea acestuia va permite cititorului să vadă prin intermediul telefonului un filmuleț despre un pasaj din volumul său, mai precis aventura din America a lui Irinel și prima sa iubită celebră, Romanița Iovan, acolo unde cei doi au fost însoțiți și de părinții acestuia.

„Acest volum va fi prima carte diferită, în care se folosește o nouă o idee care mie mi-a venit grație pandemiei, care a generat necesitatea de a fi controlat certificatul verde. Am fost curios să văd cum se controlează veridicitatea unor informații, pe baza codului QR care e citit de orice body-guard, cu aproape orice cameră.

Îl scanează și sare direct pe site-ul care trebuie. Niște oameni care nu au mare instructaj în IT, pot verifica ceva. Astfel, acest cod QR va fi la îndemâna oricui va vrea să citească volumul tipărit. Este vorba despre un acces în mediu digital, posibil printr-un cod qr, care se va tipări în paginile cărții”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Plănuiau să ceară azil în America

Tot în pasajul ce face referire la idila sa cu Romanița Iovan, Irinel Columbeanu nu ascunde faptul că cei doi, împreună cu părinții săi intenționau să ceară azil în America, după ce s-au întors din călătoria de peste Ocean.

Au fost împreună zece ani

Irinel Columbeanu și Romanița Iovan au fost împreună încă din 1986, pe când el avea 28 de ani, iar ea 21. Povestea lor de dragoste a durat zece ani, iar în prezent au o frumoasă relație de prietenie. Creatoarea de modă îi este alături necondiționat și-l ajută de fiecare dată când are nevoie.

„Am fost alături de el oricând și oricum. Și el la fel, indiferent prin ce am trecut fiecare. Pot spune că, de multe ori, relația de prietenie este mult mai frumoasă decât o relație de iubire”, a declarat aceasta recent, în emisiuea moderată de Cătălin Măruță, de la ProTV.

Ce a făcut cu primii bani câștigați

Crescut în perioada comunistă, având în vedere că se năștea în 1957, fostul om de afaceri Irinel Columbeanu a trăit din plin perioada aceea. În cartea pe care o va lansa, acesta a decis să dezvăluie, printre altele, și cum a reușit, în acea perioadă, să facă bani, deși venea dintr-o familie renumită.

„Cu referire strictă numai la copilărie și adolescență, schimbarea netă de perspectivă petrecută în tabăra internațională de copii de pe malul Atlanticului, la Biarritz, în vara anului 1971. În tabără, noutatea a fost că, pentru prima dată am reușit să câștig primii mei bani, vânzând artizanat românesc pe drumul către plajă.

După care, cu jumătate din bani, m-am dus prima dată la un bar și, după închidere, cu chelnerița și cu sora ei acasă, peste granița cu Spania și pentru prima dată (pentru mine) fără frontiere…”, povestește fostul milionar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI