Ce i s-a întâmplat ispitei Diandra după finala Insula iubirii. Gestul vedetei, lăudat de internauți: “Cât de rău îmi pare că te-am judecat”

de: Andrei Simion
29 08. 2024

Diandra, ispita de la Insula Iubirii, a fost bombardată cu mesaje de apreciere după ce a ales să rămână pe insulă în loc să plece cu Andrei. Mai mult, unele persoane i-au cerut scuze pentru că au avut o părere greșită despre ea.

Ce i s-a întâmplat ispitei Diandra, după finala Insula iubirii

Diandra, ispită din emisiune, a reușit să-l atragă pe Andrei, concurentul căsătorit de zece ani cu Cristina. Deși soția lui observa tot ce făcea, Andrei și-a lăsat emoțiile să-și urmeze cursul fără să se gândească măcar o secundă la suferința pe care i-o cauza femeii cu care a trăit atât de mult timp.

În cadrul ceremoniei finale a focului, când Diandra a fost întrebată dacă își dorește să părăsească insula singură sau alături de Andrei, tânăra a decis fără ezitare să plece singură. Această alegere l-a lăsat pe Andrei șocat și fără cuvinte.

După ce a spus acest lucru, Diandra a fost inundată cu mesaje de apreciere din partea celor care i-au urmărit parcursul în emisiune.

„Femeie, dacă ai știi cât de rău îmi pare pentru cât de aspru te-am judecat în tot acest timp. Ești top.”
„Nu te-am judecat, dar mereu m-am gândit că sigur ceva se va întâmpla și vei reuși să răstorni situația. Ești o femeie prea cerebrală, reală și asumată. Mi-am dat seama că ai fost acolo la fiecare reacție nepotrivită și nu ai trecut-o cu vederea.”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Diandra.

Motivul pentru care Diandra a plecat singură de pe Insulă

Atunci când Radu Vâlcan a întrebat-o dacă preferă să plece de la Insula iubirii singură sau însoțită de Andrei Rotaru, Diandra a declarat că, având în vedere că Andrei este încă căsătorit, a opta să părăsească insula singură.

„Am învățat de la Andrei că iubirea nu este slăbiciune și nici dependență. Iubirea înseamnă putere și răbdare. Puterea să înțelegi că există anumite etape. În momentul de față este o etapă prin care amândoi trebuie să trecem, dar mai ales Andrei. Consider că mai are de rezolvat niște lucruri de rezolvat acasă și consideră că merităm amândoi un început pe o fundație solidă, sănătoasă și nu pe dărâmături”, a spus Diandra la ceremonia focului.